Pensiunea Somara din comuna suceveană Slatina oraganizează un eveniment unic pentru întreaga zonă a Fălticeniului. Astfel, joi, 14 noiembrie, de Lăsatul Secului, iubitorii gastronomiei bucovinene și ai muzicii autentice de calitate sunt așteptați la Somara pentru a lua parte la un brunch deosebit: „Ospăț de lăsatul secului”.
„Toți cei interesați trebuie să știe că vom avea bucate din ograda Bucovinei, pregătite de partenerii noștri de la Strămoșia, proțap cu porc și oaie, gătite ca la carte, bunătăți boierești direct din afumătoare, vinul casei Somara de la Domeniul Bogdan, dar și băuturi non-alcoolice pentru toate gusturile. De asemenea, oferim și noi din cămara noastră «Meșteșug de Bucovina» bunătăți specifice acestei perioade”, au transmis organizatorii.
Pe lângă bucatele menite să răsfețe papilele gustative ale oricărei persoane, organizatorii au pregătit și un spectacol muzical extraordinar, invitată specială fiind Paula Hriscu.
De asemenea, atmosfera de petrecere va fi întreținută de Formația Dinu Croitor.
„Ținând cont că după această dată începe Postul Crăciunului, ne-am gândit să ne adunăm laolaltă și să petrecem într-un cadru de poveste, cu bucate bune și muzică pe măsură. Trebuie să știți că, pe lângă ceea ce veți putea consuma în cadrul evenimentului, noi și partenerii noștri vă punem la dispoziție și produse gastronomice, dar și straie populare autentice din zona noastră. Cel mai important lucru este că cei care se înscriu în perioada următoare beneficiază de 50% reducere din prețul biletului”, au adăugat reprezentanții Pensiunii Somara.
Ospățul de lăsatul secului este și cu vânzare și începe la ora 14:00, iar petrecerea de la ora 17:00.
Prețul unui bilet este de 250 lei de persoană, iar rezervările și informații suplimentare pot fi obținute apelând 0330 802 843 / 0763 536 661 / 0784 260 754