Oale și tigai: Ovidiu Donțu

Oale și tigăi: Ovidiu DONȚU

Oale și tigai: Ovidiu Donțu

OALE ȘI TIGĂI: Ovidiu Donțu

     După ce s-a erudit nițel în umbra lui Sofroni&Hanușteac&Mârza&Nechifor, în această ordine, aburind sucevenii cu înfăptuirile sale inexistente la modificarea Constituției României, cercetările de la Nana și crearea unui mediu de afaceri coerent și propice dezvoltării sectorului privat bucovinean (..prin funcțiile din CCI), iată că interesele & piața politică reală îi îndeamnă pașii unui prețios contemporan, fostul senator PSD – Ovidiu DONȚU, către AUR, partidul poporului de sub nivelul mării…

     După escapadele amoroase din PDAR, PD și PDSR&PSD,  iaka a venit rândul AUR să se pricopsească cu o tigaie politică.

     Pentru că deja întinde mâna după poziția la Senat a statuii „Bucovina înaripată”, fiind un avocat jalnic care scoate certificate de urbanism pentru hAUR, nu ne putem imagina cum va adera DONȚU la valorile AUR, respectiv LIBERTATE, NAȚIUNE, CREDINȚĂ și FAMILIE 🤭 Dar omu’ e flexibil, ca o coardă…

     Ca sa fim în asentiment juridic cu acest fătălău politic îi vom explicita o speță similară, ca să înțeleagă cât e de dobitoc&cocotă:

<*Prin decizia CCR nr. 704/2021 publicată în M.Of. nr. 41 din 13 ian 2022, se arată că prin incriminarea faptei unei soții de a obține venituri de pe urma practicării prostituției de către soț nu se încalcă dispozițiile constituționale cu privire la viața de familie.

Art. 213 reglementează „Proxenetismul”. La alin. (1) se arată „Determinarea sau înlesnirea practicării prostituției ori obținerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către una sau mai multe persoane se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi”, iar la alin. (4) se prevede că „Prin practicarea prostituției se înțelege întreținerea de acte sexuale cu diferite persoane în scopul obținerii de foloase patrimoniale pentru sine sau pentru altul.”

Autoarea, soția, a fost trimisă în judecată la Tribunal, secția penală, pentru că și-a convins soțul să practice prostituția. Ea s-a apărat pe motiv că este soția prostituatei masculine, el practică legal prostituția în politică&București, iar ea beneficiază legal de veniturile procurate de acesta, întrucât Codul civil arată că soții au obligații reciproce între ei și amândoi au obligația de întreținere a copiilor.

CCR a respins această argumentare pe motiv că prin incriminarea proxenetismului se apără bunele moravuri în relațiile de conviețuire socială, inclusiv în relațiile de familie, și se asigură obținerea licită a mijloacelor de existență.

Scopul căsătoriei este întemeierea unei familii. Când legiuitorul a vrut să excludă o persoană de la răspunderea penală pentru faptele  comise de un membru al familiei, a reglementat în mod expres acest lucru, ceea ce nu este cazul la infracțiunea de proxenetism.>

Pentru alte câteva informații despre impostura și activitatea Clanului infracțional Drăgușanul Click pe link-urile de mai jos:

ION DRĂGUȘANUL, INSTIGATOR LA AUTONOMIA ȘI SECESIUNEA BUCOVINEI

ETNII BUCOVINENE” – O „ANTOLOGIE”, DE ION DRĂGUȘANUL

COTA ȘTIINȚIFICĂ A SCRIITORULUI MAFIOT ION (GĂZĂ) DRĂGUȘANUL

ȘOVĂIELNICII SUVERANI AI BUCOVINEI DE IERI ȘI DE AZI

CINE E DRĂGUȘANUL, ION? 44 PROBE DE IMPOSTURĂ

SPADA LUI ȘTEFAN CEL MARE SAU …CONTRAFACEREA DOCTORILOR IN ISTORIE

HERALDICA LA CJ SUCEAVA AL PSD/PNL&USR

CINE SAU CE L-A UCIS PE IPS PIMEN ACUM UN AN, ÎN AFARĂ DE KOVID?

Redacția ZDB: Ionikă DraQușaNUL