dragusanul 50.0 barbă

Lumânărarului Niculai Barbă – Cota științifică a scriitorului mafiot Ion (Găză) Drăgușanul

Avem noi ceva anume cu autorul Ion Găză DrăgușaNul atât de muncit de erudiția sa tenebroasă, de puț părăsit, fi-vom noi singurii care sesizează câte ceva despre conflictele sale cu normele de editare, cu gramatica, cu știința de carte, cu competența în domeniile în care se insinuează ca mucegaiul ?

dragusanul 50.1
Pasărea şi clipa (II)

Iaca, lovitura de măciucă vine de la un universitar sucevean de la care nu se aștepta, sau, mă rog, despre care spera să nu se pronunțe, măcar:

„…Fără doar și poate, volumul acesta putea fi o contribuție majoră. Cum vom vedea însă, fără nici un fel de știință a editării, fără nici un fel de explicații referitoare la sursele folosite ori la autorul traducerii, cu texte de diferite facturi puse alături, cu paranteze în text despre care nu știm cui aparțin etc., etc., volumul e o improvizație. Mai mult, deși publicat probabil într-un tiraj foarte mare, nu cred să fi fost pus în circulație prin vânzare; prin urmare, un tiraj pur și simplu pierdut…

Link-ul de mai jos reproduce întreaga pagină, este suficient de elocvent și de tranșant, dincolo de limbajul academic impecabil al autorului, profesorul Mircea Diaconu, în comunicarea sa din:

dragusanul 47.6
Revista Transilvania – Click AICI! revistatransilvania.ro

..cu pag.85…

dragusanul 50.2.0
Click AICI! – tot materialul despre proiectul decontat din bani publici de Drăgușanul – prof. Mircea A. Diaconu.pdf

prof. univ. dr. Mircea A. DIACONU

prorector cu activitatea didactică şi asigurarea calităţii

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava,

critic literar, eseist, filolog, profesor universitar român, membru al Uniunea Scriitorilor din România și decan al Facultății de Litere a USV din anul 2008.

Ciprian Porumbescu. Mică poveste despre rochia Berthei (o incursiune printre manuscrise, ediții etc.)

…în revista TRANSILVANIA, nr. 2/2021, p.85,
despre
” Ciprian Porumbescu, Puneți un pahar de vin și pentru mine”, Volum îngrijit de Nina Cionca și Ion Drăgușanul, Grupul Editorial Ion Grămadă, Crai Nou, Mușatinii, Bucovina viitoare, Suceava (2003)

Aceasta este COTA ȘTIINȚIFICĂ a autorului Ion Gâză Drăgușanul, orice altă descriere este hazardată și pe dinafara discuției, în legătură cu orice demers al său cu care otrăvește fântâna, și așa necurățată, a culturii județene, cu îngrijitori penali plecați prea adesea în permisie sau în alte misiuni… în timpul programului de lucru la Centrul Cultural ”Bucovina” al CJ al PNL-PDL Suceava.

dragusanul ccb 50.0.0
În misiune de mafiot: marți, 13 aprilie 2021, ora 11,04, coordonate GPS: 47°38′26.9″N 26°15′25.2″E

Tu, când vrei să zici ”cultură”,
Dă-ți o palmă peste gură,
Că bâlbîiala de sforar
O fi cultură – dar de găinar.

P.S. Domnule academician – vremelnic vicepreședinte al CJ Suceava al PNL-PDL, NICULAI BARBĂ**, iaca și mediul academic ia atitudine, ceea ce nu ați fi crezut, …însă, Dvs, mare profesor cinstit (!?!), rămâneți cu fundul la realitate*!  Pentru că altele sunt motivele Dvs reale în a fi protector și adăpător de culturnici corupți și tăinuitor al infracțiunilor celui mai mare IMPOSTOR și ESCROC CULTURAL din istoria BUCOVINEI Click AICI!. Însă, Dvs, garantat, le veți deconta pe toate! Garantat! Să n-avem vorbe prin justiție… Acolo nu e cu credința pe care fals o afișați ci este cu mâna pe o Biblie sfințită… Acolo stuchitul în sân, cruciulița sub limbă, magia din toacă și arsul lumânărilor nu țin… E cam ca la ZDB – Ducatu’ Bukowinei, ziarul!

*Azi v-am extras esențialul dintr-un proiect cultural CJ al PSD, însă, dacă nu reorganizați intituția care ne face de rușine cultura județului, o să vă prezentăm… grozăviile din ∑∞ proiecte culturale ale CJ al PNL-PDL.

** Sărbători liniștite să aveți! Să ne citiți după…

 

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem! ZDB Like AICI! 

Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!

”unii citesc și adorm.
alții citesc și se trezesc…”

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem și, în același timp, descoperim infractori !

 

Redacția ZDB: Mugur Ciumică / Mircea Bardea

Pentru alte câteva informații despre Clanul infracțional Drăgușanul Click pe link-urile de mai jos:

ION DRĂGUȘANUL, INSTIGATOR LA AUTONOMIA ȘI SECESIUNEA BUCOVINEI

ȘOVĂIELNICII SUVERANI AI BUCOVINEI DE IERI ȘI DE AZI

ETNII BUCOVINENE” – O „ANTOLOGIE”, DE ION DRĂGUȘANUL