Flutur, bilanț de campanie: „Sucevenii știu cine a făcut și cine nu a făcut treabă pentru dezvoltarea județului Suceava și adevărul este de partea administrației liberale”

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut un bilanț al primei jumătăți a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare. El a subliniat că a reușit, până acum, să parcurgă mai bine de trei sferturi dintre cele 114 localități ale județului Suceava, unde a luat parte la lansarea candidaților și unde a stat de vorbă cu cetățenii, le-a ascultat problemele și le-a prezentat proiectele pe care le are în vedere în următorul mandat.
„Am avut ocazia în precampanie să parcurg toate UAT-urile județului Suceava, iar în campania electorală, până la data aceasta, am parcurs trei sferturi din localități. Am găsit foarte mulți oameni care apreciază foarte mult realizările administrațiilor liberale din județul Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.
El a subliniat că majoritatea apreciază și așteaptă autostrăzile, care să scoată din izolare județul nostru. De asemenea, Flutur a spus că, de multe ori, se dau exemple ale primarilor liberali ca povești de succes și o comparație face diferența și mulți suceveni își doresc primari liberali, iar în anumite zone populația invocă întâlniri mai dese cu primarii și cu reprezentanți ai primăriilor și consultări publice pe proiectele care îi privesc.
Printre problemele cetățenilor se numără nevoia de locuri de muncă. În acest sens, Flutur a prezentat programul liberal de reindustrializare a județului Suceava.
Speranța oamenilor să își vadă întorși copii de la muncă din străinătate sunt autostrăzile. Fermierii mici sau gospodăriile mici au nevoie de consultanță și de asociere să reziste pe piață. Criza apei potabile este o problemă care obligă unele primării care nu au făcut proiecte de apă – canal să le facă cât mai repede. Toată lumea așteaptă programul masa sănătoasă în școli care a fost introdus în o parte din școlile din județul Suceava. Nevoia de dispensare și centre medicale în mai multe localități din județ pentru a nu apela la serviciile de urgență care nu întotdeauna sunt necesare. Nevoia de proiecte pentru izolarea și anveloparea blocurilor, pentru ca acestea să fie mai atractive pentru oameni”, a adăugat Flutur.
Liderul liberalilor suceveni a subliniat și că lipsa de solidaritate în cazul unor asociații de locatari face ca în unele cazuri să rămână blocuri neîngrijite, care arată foarte rău.
„Aceste observații, puncte de vedere le voi sugera și viitorilor primari, iar pentru echipa de la Consiliul Județean Suceava vor constitui o prioritate în mandatul următor.
Ca o concluzie generală, lipsa de realism a unor adversari politici și trecerea pe pilot automat a lozincilor de campanie că totul e rău și ei vor face să fie bine, dar fără sa vină cu soluții concrete îi trimit în derizoriu. Oamenii apostrofează amatorismul, lipsa de consistență a unor lideri opozanți de-ai mei, fuga de dezbateri publice a unor lideri de partide, ce stau ascunși și trimiterea la înaintare a unor începători e văzută rău de populație și sigur va fi taxată la vot. Noi nu am plecat din cămine culturale fără să lămurim oamenii, nu am lăsat probleme fără răspuns și am avut o dinamică foarte bună 5-6-7 localități pe zi, în fiecare zi, ca o formă de respect pentru electoratul Sucevean.
Concluzia finala: sucevenii știu cine a făcut și cine nu a făcut treabă pentru dezvoltarea județului Suceava și adevărul este de partea administrației liberale”, a conchis Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015