100 de pisici din rase deosebite vor participa în acest weekend, în Iulius Mall Suceava, la turneul jubiliar a WCF International Cat Show

Ce faci weekend-ul acesta? Dacă ești în Suceava, consideră-te unul dintre norocoșii care au ocazia să vadă WCF International Cat Show, competiție dedicată felinelor, care va avea loc la Iulius Mall Suceava. Peste 100 de pisici, din 21 de rase, vor concura în cadrul jubileului WCF, care sărbătorește 10 ani de la prima ediție din România. Vino să vezi cele mai aristocrate feline, în Iulius Mall!

British Longhair, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Maine Coon, Munchkin, Bengaleză, Abisiniană, Ragdoll, Savannah sunt câteva dintre rasele de pisici pe care sucevenii le vor putea vedea în Iulius Mall. Sâmbătă și duminică, 23 – 24 martie 2024, în intervalul orar 10.00 – 20.00, 100 de exemplare de feline vor concura în cadrul WCF International Jubilee Cat Show. În ambele zile, pisicile vor fi arbitrate atât individual, cât și în ring, iar accesul este gratuit.

Ediția aceasta este una specială deoarece competiția aniversează 10 ani de la prima ediție a WCF International Cat Show din România. Pisicile participante sunt aduse din 8 țări, iar arbitrii internaționali vin din Polonia, Germania, Olanda, Serbia și Croația. Fiind ediție jubiliară, expoziția este pe calendarul internațional cu puncte duble WCT Best CAT pentru participanți, față de expozițiile normale. 

Fermecătoare și mai ales iubitoare, pisicile vă așteaptă în Iulius Mall Suceava, în acest weekend!