Artiști de renume, fețe bisericești și peste 1000 de spectatori, la Concertul extraordinar de colinde „Nașterea Domnului Nostru” de la Dorna Candrenilor

Casa de Cultură din Dorna Candrenilor a găzduit duminică, 17 decembrie, Concertul extraordinar de colinde „Nașterea Domnului Nostru”, care anul acesta a ajuns la a IV-a ediție. Organizat de Primăria Dorna Candrenilor, evenimentul a adunat peste 1000 de persoane și a oferit celor prezenți ocazia să se întâlnească cu cei mai iubiți artiști din această perioadă.

Înainte ca artiștii invitați să urce pe scenă, primarul Dănuț Candrea a premiat două familii, care, anul acesta, au împlinit 50 de ani de căsătorie, cu diplome de recunoștință, flori și câte un cadou.

Primarul Dănuț Candrea s-a bucurat alături de oameni de minunatul spectacol de la Casa de Cultură și, vizibil emoționat, a mulțumit pentru prezență și a transmis un gând bun către toți cetățenii comunei pe care o reprezintă.

„Bine ați venit la Concertul nostru de Colinde. Și eu am umblat cu Colindul și cu Plugușorul până în zorii zilei și mă întorceam acasă cu câțiva bănuți în buzunar. Concertul nostru, cu numele «Nașterea Domnului Iisus Hristos», va fi cel mai frumos concert cu nume foarte cunoscute. Avem alături de noi părinți de la Mănăstirile «12 Apostoli», «Sfântul Ilie», «Basarabov» și «Piatra Fântânele». Vă mulțumesc că ați venit să avem o după-amiază și o seară frumoasă, să simțim că vine Crăciunul. Aici, pe scenă va concerta Paula Seling, un mare nume. Cu mari emoții am găsit-o și am stabilit ca în această seară să vină la Dorna Candrenilor. Avem Corala Armonia, îl avem pe părintele Marius Ciprian Pop, cu un cuvânt de învățătură”, a transmis în debutul evenimentului primarul Dănuț Candrea.

Startul a fost dat de îndrăgita artistă Paula Seling, cea care a provocat publicul să colinde împreună cu ea. La finalul recitalului, iubita artistă a primit flori de la cei prezenți.

Oamenii s-au putut bucura și de interpretările extraordinare ale Coralei „Armonia”, dar și ale Ansamblului „Plai Bucovinean” din localitate.  

Seara s-a încheiat cu preotul Marius Ciprian Pop, care a venit la Dorna Candrenilor împreună cu fiica sa, Antonia Pop.

La eveniment au luat parte și deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi, dar și primarul comunei Panaci, Vasile Cozan și președintele PSD Vatra Dornei, Gică Apetrii.