5 dintre cele mai bune destinații din Europa unde să petreceți Revelion 2023

Se spune că, odată cu trecerea datei de 15 august când e prăznuită Sf. Maria, vremea concediilor se apropie de final. Ne mai despart două săptămâni până la prima lună din toamnă și deja, cu siguranță, gândul începe să ne fugă la următoarele călătorii.

Poate ar fi bine să începeți să vă planificați vacanțele de Crăciun și de Revelion. Timpul trece extrem de repede, iar cazările bune se dau primele. Dacă doriți să ieșiți din tiparele sărbătorilor în familie, poate ar fi bine să vă planificați o escapadă de Anul Nou într-o destinație mai specială. Revelionul în Europa este magic!

Amsterdam, Olanda, este una dintre destinațiile europene ce atrag anual milioane de turiști și inclusiv la cumpăna dintre ani. În fiecare an, capitala olandeză Amsterdam răsună de Revelion 2023. Acest oraș fermecător este cunoscut pentru canalele sale capricioase, casele înguste cu frontoane și străzile pietruite. În perioada vacanței, orașul este luminat de culorile Festivalului Luminii de la Amsterdam, inclusiv de instalații de la diferiți artiști internaționali. Petrecăreții se vor bucura de o gamă largă de festivaluri și petreceri, inclusiv la Hush Silent Disco Club Amsterdam. Să nu uităm că Amsterdam este renumit și pentru Cartierul Roșu sau pentru 

Cracovia, Polonia, este o altă destionație specială și ideală pentru a sărbători trecerea în noul an. Dacă doriți să petreceți într-un club, să participați la un festival de muzică sau să vă relaxați plimbându-vă în piața principală ca localnicii, atunci Cracovia este unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece noul an în Europa. Spiritul de sărbătoare este evident cu întregul oraș purtând lumini, decorațiuni și standuri cu mâncare festivă care vând bunătăți poloneze.

Londra, Anglia, este unul dintre cele mai îndrăgite orașe europene în care vă recomandăm să petreceți Anul Nou. În primul rând, există o mulțime de evenimente speciale pentru copii și familii, începând de la întâlnirea cu Moș Crăciun și locurile preferate de copii, cum ar fi Willows Farm sau London Zoo. Există ceva pentru toată lumea, inclusiv piețe, tarabe de mâncare și băuturi, un patinoar, regat de gheață, spectacole de circ și o varietate de rollercoasters. Pentru cei ce doresc și senzații tari, pot să-și încerce norocul într-unul dintre cazinourile renumite din Londra sau pot accesa un cazino online. Evident că în preajma sărbătorilor, cazinourile stradale, dar și cele online pun la dispoziția jucătorilor diferite promoții și oferte cum ar fi spinuri gratis.

Paris, Franța, este unul dintre cele mai emblematice orașe din Europa, cu unul dintre cele mai emblematice repere, Turnul Eiffel. Așa că nu este surprinzător faptul că Parisul este gazda pentru o mare varietate de petreceri și divertisment de Anul Nou. Dacă doriți să vizitați cele mai bune locuri din Europa de Revelion, nu căutați mai departe de Paris. Champs-Elysess arată uimitor în timp ce mii de turiști și localnici se îngrămădesc deopotrivă pe celebra stradă pentru a vedea artificiile de deasupra Parisului.

Viena, Austria, este unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe de vizitat din Europa și unul dintre cele mai bune locuri de vizitat pentru noul an. Întregul oraș sărbătorește cu numeroase evenimente și veți găsi mii de oameni care se alătură distracției. În centru există câteva scene cu muzică diversă, astfel încât să puteți alege unde să petreceți, după gust. La miezul nopții, în fața primăriei, trotuarul și străzile se transformă în ringul de dans, astfel încât mulțimea să poată dansa împreună pe valsul Dunării, cel mai tipic cântec clasic vienez. Toată lumea este binevenită să se alăture și să danseze.