Un sucevean a furat toți banii de nuntă ai unor tineri și a fugit la mare. Poliția l-a prins abia după ce a cheltuit banii

Un tânăr din Suceava a furat darul de nuntă al unor tineri, în valoare de 17.800 de euro, și a fugit la mare. Bărbatul a fost prins de polițiști după ce a cheltuit toți banii. Se pare că nu este la prima abatere.

Flavius Gabriel Proca, în vârstă de 29 de ani din Suceava este principalul suspect în cazul furtului care a lăsat doi miri fără darul de nuntă.

Pe lângă cei 17.800 de euro pe care i-a furat de la cuplul proaspăt căsătorit, se pare că Proca este acuzat de alte cinci furturi din locuințe

Hoțul a fost prins de polițiști pe raza municipiului Oradea, a fost reținut și adus la Suceava, sub escortă. În seara zilei de marți, suspectul a fost reținut în arest pentru 24 de ore.

Acesta ar fi a pătruns în apartamentul mirilor, situat de la etajul I al unui bloc din cartierul Zamca, din municipiului Suceava, pe un geam rabatat pe care l-a forțat. Bărbatul ar fi plecat cu 17.800 de euro.

Cuplul nu a apucat să-și plătească toate cheltuielile pe care le-a avut la eveniment. Mirele a relatat poliției că la etajul superior era mutat un tânăr pe care îl cunoștea din vedere și care l-a supravegheat timp de câteva zile. Acesta a mai aflat că respectivul are cazier judiciar pentru furt.

Se pare hoțul a cheltuit toții banii furați pe plimbări prin țară, inclusiv pe litoral. Acesta ar mai fi fost condamnat la 2 ani și 6 luni în închisoare pentru furt calificat, scrie a3.ro.