A încetat din viață prof. Gelu Clitnovici, directorul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița

Directorul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița, prof. Gelu Clitnovici, a încetat din viață joi, 3 august 2023. Vestea tristă și neașteptată a îndurerat întreg colectivul de la unitatea școlară, dar și pe toți cei ce l-au cunoscut.
Profesorul Gelu Clitnovici a purtat pașii multor generații prin istoria neamului și geografia lumii și era un bun și blând dascăl. Știa să și asculte, nu doar să întrebe, iar asta îl făcea să fie iubit de elevi.
Profesional, Gelu Clitnovici a fost o persoană cu un vast bagaj de cunoștințe, mult peste media normală, însă de fiecare dată prefera să fie modest și „de la țară”, decât domn ce știa atâta carte! 
„Vestea morții neașteptate a domnului director, profesor GELU-GHEORGHE CLITNOVICI, ne-a îndurerat.
Nu există cuvinte care să poată alina suferința și tristețea prin care trecem.
De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor, pentru că GELU nu a murit, ci va trăi veșnic în inimile tuturor!
Suntem alături de familie, căreia Dumnezeu să-i dea putere și să-i ofere mângâiere în acest trist moment.
Doamne, odihnește-l în pace!
Dumnezeu să vă ierte, domnule PROFESOR!”, a transmis colectivul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița.

Prof. Gelu Clitnovici, în vârstă de 51 de ani, se confrunta de mai mulți ani cu probleme de sănătate. Acesta a profesat aproape 20 de ani la unitatea liceală de la Moldovița, anterior activând în cadrul Școlii Gimnaziale Vatra Moldoviței.

Între anii 2012 și 2015, prof. Clitnovici a fost director adjunct al Liceului din Moldovița, iar în perioada 2015 – 2016 a fost director plin, ulterior adjudecându-și acest post din nou, prin concurs.

Redacția SuceavaLive transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița a arborat steagul negru de doliu, în memoria directorului Gelu Clitnovici.