Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_di0of2h4ul8ire7l107tgiq8ti, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/asd34dfsd/public_html/wp-content/plugins/metform/base/shortcode.php on line 17

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/asd34dfsd/public_html/wp-content/plugins/metform/base/shortcode.php on line 17
Accident grav la Călugăreni, între un autobuz și un BMW. Un tânăr a ajuns la spital • Ducatul Bukowina

Accident grav la Călugăreni, între un autobuz și un BMW. Un tânăr a ajuns la spital

În această dimineață, un accident rutier s-a petrecut între un autoturism și un autobuz de transport persoane, pe raza localității Călugăreni.

În urma evenimentului conducătorul autoturismului a rămas încărcarcerat, fiind extras de către echipajul de descarcerare și predat echipajelor medicale și paramedicale. Ulterior, conducătorul autoturismului în vârstă de 21 de ani, conștient, a fost transportat la spital. În autobuz se afla doar șoferul care nu a necesitat îngrijri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ.