Accident în lanț, la Molid. O persoană a ajuns la spital

Vineri, 4 august, în jurul orei 14:05, un bărbat de 38 de ani, din orașul Darabani, jud. Botoșani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 17 pe raza sat Molid, comuna Vama, având direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava spre municipiul Câmpulung Moldovenesc, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Vorona, jud. Botoșani. 

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 50 ani, care a fost preluat şi transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, fără a rămâne internat. 

Ulterior, după producerea evenimentului pe același sens de deplasare, un conducător auto de 22 de ani din sat/com. Sadova, a intrat și el în coliziune cu semiremorca ansamblului auto, provocânddoar pagube materiale. 

Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, ulterior acestora li s-a recoltat câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.