Ample investiții în mai multe domenii, la Ipotești

Primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei, a informat că anul acesta vor fi făcute investiții substanțiale în localitate. Astfel, cu bani de la bugetul local, Căminul Cultural Ipotești va fi reabilitat, modernizat și extins, investiția ridicându-se la 1,5 milioane de lei fără TVA. Potrivit edilului, proiectul se află în faza de licitație, urmând ca în cel mai scurt timp să fie demarate lucrările.

Tot cu fonduri proprii, Primăria Ipotești va construi o nouă sală de sport. Obiectivul de investiții, care se ridică la 900.000 de lei fără TVA, va fi amplasat în vecinătatea sălii actuale din satul Ipotești. Această nouă sală de sport este destinată sporturilor de contact, respectiv judo, lupte sau karate.

„De altfel, alocăm 3 milioane de lei pentru lucrările de asfaltare a drumului Petru Rareș, până la Drumul European 85, care este destinat traficului greu. Cu fonduri guvernamentale, prin PNI «Anghel Saligny», vom asfalta cinci străzi din cartierul nou, respectiv Pinilor, Salcâmilor, Stejarului, Libertății și Luceafărului, valoarea proiectului fiind de 8 milioane de lei. Încercăm să investim permanent, în funcție de nevoile cetățenilor”, a declarat primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei.