Anchetă după ce o imagine cu două poliţiste la cafea şi ţigară a devenit virală: „Care este Siguranță și care este Încredere?”

Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări interne după apariţia unei fotografii cu două poliţiste care stau la cafea, în uniforme, imagine care a stârnit ironii pe Facebook.

Verificările au fost declanşate în urma viralizării unei fotografii cu două poliţiste la cafea, imagine care a stârnit controverse pe reţelele de socializare. Cele două apar la cafea şi ţigară, îmbrăcate în uniformă, dar imaginea a stârnit ironii şi comentarii legate de aspectul poliţistelor. Una dintre femei este încălţată cu sandale.

„Care este Siguranță și care Încredere?”, „Unghiile și botul de rață, sunt criterii obligatorii pentru angajare” şi „Pânda s-a transformat în ademenire” sunt câteva dintre comentariile ironice postate pe Facebook. 

„Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului”, a transmis Poliţia Capitalei, vineri.

Nu este clar în ce context a fost surprinsă fotografia, scrie observatornews.ro.