Anchetă la o şcoală din Vaslui, după ce un copil de 7 ani ar fi fost bătut de învăţător pentru că nu ştia tabla înmulţirii

Un elev în vârstă de 7 ani care studia la şcoala din localitatea vasluiană Protopopeşti, comuna Tăcuta, ar fi fost lovit cu băţul peste mâini chiar de către învăţătorul său, pentru că nu ştia tabla înmulţirii. Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui a demarat, miercuri, o anchetă, relatează Agerpres.

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce părinţii copilului au condamnat în mediul online comportamentul cadrului didactic.

„O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui, Andrei Huiban.

Până la această dată, nu a fost înregistrată o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui cu privire la acest caz, scrie observatornews.ro.