Anunț pentru suceveni! Se deschide o nouă terasă de vis în Suceava – Antique Garden

Oamenii caută în general să se relaxeze în locuri departe de agitația din oraș, unde pot avea parte de momente memorabile alături de familie și prieteni. Este sezonul de vară și terasele sunt pline de turiști, suceveni care ies să socializeze. Se pare că weekendurile sunt destinate ieșirilor în oraș, unde oamenii iau masa, se bucură de o muzică bună și de un vibe ca de vacanță.

Sucevenii se pot bucura din data de 15 iulie de o nouă terasă care se deschide, lângă pădurea de fagi din Dragomirna. Antique Garden și-a anunțat deschiderea pentru publicul sucevean și nu numai. Este un loc de vis, într-o zonă liniștită unde natura oferă un cadru relaxant și o energie pozitivă.

Telefon rezervări Antique Garden: 0744 502 680 

 

15 iulie – petrecere cu fast la Antique Garden

 

Deschiderea terasei se anunță una incendiară. O petrecere de vis pentru suceveni unde se pot bucura de un meniu special pentru deschidere și de muzică bună, pe toate gusturile. Începând cu ora 18:00 se dă startul petrecerii pentru persoanele care doresc să se bucure de o locație exclusivistă în aer liber.

Petrecerea va fi una cu surprize și vor fi invitați DJ cunoscuți care vor întreține atmosfera cu muzică bună. DJ Paul Luca, Marius Alexandru, DJ Andi, Cătălin Crețu se numără printre invitații speciali de la acest eveniment.

Desigur, nu vor lipsi nici meniurile atent alese, cu open bar unde invitații se vor delecta cu arome și gusturi de senzație. Printre acestea amintim:

  • Barbecue ribs.
  • Grill master night and seafood paella.
  • Pork chops.
  • Vrăbioară de vită maturată 21 de zile.
  • Spider steak.
  • Purcel la proțap.
  • Păstrăv și doradă la plită.

Mâncarea va fi pregătită de bucătari aleși, care vor pune în farfurii toată experiența și dăruirea pentru a crea delicii culinare de care toți cei prezenți se vor bucura. Nici copiii nu vor fi uitați, astfel că meniul va cuprinde preparate pentru toate preferințele.

În ceea ce privește băuturile, nu vor lipsi cele de sezon precum cocktailurile cu alcool sau fără, dintre care invitații vor putea alege.

 

Nu uitați de rezervare!

 

Pentru că marea deschidere se apropie cu pași repezi și pentru a nu rata petrecerea, trebuie să vă faceți rezervare având în vedere că locurile sunt limitate. Puteți suna la numărul 0744 502 680 pentru a face rezervări.

Descoperiți o nouă locație de vis unde vă puteți bucura de surprize, mâncare pe alese, băuturi diverse și muzică ce va întreține atmosfera.

 

Zilele de vară cu destinații de vis chiar la noi în Suceava

 

Dacă nu mergeți în concediu în această vară, însă o să vă relaxați în weekenduri prin împrejurimi, nu uitați să treceți pe listă și Antique Garden.

Departe de agitația orașului, unde natura ne oferă peisaje de vis, optați pentru a vă relaxa la o terasa amenajată cu bun gust, gata să primească orice invitat. În curând veți putea să vă relaxați și la piscina ce este în plan a fi deschisă. Tot aici va fi și un spațiu de joacă pentru copii, club de vară și o zonă de grill – bucătărie în aer liber (unde vor putea fi comandate grătare, steak-uri, afumătoare).

Pentru a avea zile de relaxare, nu trebuie să plecați neapărat într-o altă țară. Chiar dacă nu este atât de mare, Suceava ne bucură cu noi locații în inima naturii.

Descoperiți Antique Garden pe rețelele sociale sau contactați reprezentanții pentru rezervări: 0744 502 680.

Adresa: Mitocul Dragomirnei, Str. Fantana Doamnei, Fn, Suceava, Dragomirna 727366