Artiști din Tulcea, vizită în comuna Frătăuții Vechi

Ultimele zile din august au fost prilej de bucurie pentru comuna suceveană Frătăuții Vechi și asta pentru că localitatea a fost vizitată de artiștii Ansamblul folcloric de tineret „Egreta” și ai Grupului vocal feminin „Dunăreanca”, din Isaccea, județul Tulcea. Acest lucru a fost posibil datorită parteneriatului cultural dintre Primăriile Frătăuții Vechi și Isaccea.
„În zilele de 28, 29 și 30 august 2023 am avut parte de oaspeți de seamă din localitatea Isaccea, județul Tulcea : Ansamblul folcloric de tineret «Egreta» și Grupul vocal feminin «Dunăreanca».
Ne bucurăm nespus că au venit la noi, în Bucovina pentru realizarea acestui schimb cultural. I-am însoțit pe tot parcursul vizitei. Oameni veseli, comunicativi, păstrători de tradiții dobrogene, iubitori de cultură și artă, oameni pe care după o oră spuneai că îi cunoști de o viață.
Ne-au cântat și ne-au încântat! 
Această întâlnire a fost posibilă în urma unui parteneriat cultural încheiat între Primăria orașului Isaccea, jud. Tulcea (referent cultural dl. Mihail Stelian) și Primăria comunei Frătăuții Vechi, jud. Suceava (referent cultural dl. Lazăr Gheorghe).
Mulțumim tuturor celor ce s-au implicat în realizarea proiectului!”, a transmis prof. pentru învățământul primar la Școala Gimnazială Frătăuții Vechi, Liliana Cornelia Cîrmaci.