Atletul dornean Alexandru Prâsneac și-a trecut în palmares un nou titltu de campion național

Atletul dornean Alexandru Prâsneac, legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei și CSM București, și-a trecut în palmares un nou titlu de Campion Național pe care l-a obținut în etapa finală a Campionatelor Naționale U18  care au avut loc sâmbătă și duminică, 11 și 12 martie 2023, la București.
Finalul de săptămână l-a găsit pe dornean concurând în Sala de Atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București, acolo unde s-au întrecut cu cei mai buni sportivi legitimați la cluburile de top din țara noastră.
Tânărul  dornean  și-a dovedit din nou calitățile excelente de atlet și a reușit să se întoarcă acasă cu Titlul de Campion Național. Titlul cucerit în acest weekend a fost cel din proba de 800 de metri, acolo unde Alexandru a devenit campion național, cu un timp de 1 minut, 56 secunde și 96 de sutimi.
„Dacă saptamăna trecută sportivul a fost internat cu o zi înainte de Naționala U 20 cu o gripă puternică, s-a refăcut săptamâna acesta și s-a și văzut rodul muncii sale. Alexandru a luat cu încredere cursa, la final obținând aurul. Aș vrea să mulțumesc și celor care investesc în noi, respectiv CSM Dorna Vatra-Dornei, CSM București, dar nu vreau să uit nici de sponsorul personal al sportivului – Apa Bucovina”, a spus andrenorul Cristian Prâsneac.