Atunci când vrei sa joci poker000

Atunci când vrei să joci poker cu cei de la silvic și tu îți aduci și praz de la Cămârzani

Atunci când vrei sa joci poker001
Spania, înainte de negocieri…! Priviți măreția trufașului tătâne* de turnători (în dreapta: bufonul Bobiță a lu’ Bobby**)

Atunci când vrei sa joci poker cu cei de la silvic și tu îți aduci și praz de la Cămârzani

Când ești fumător înrăit de cigars și când vine cineva la tine și te întreabă dacă vrei o Cohiba tu zici cumva că nu vrei?

Cam cu asta încearcă să ne aburească liderul maxim al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, când spune că nu a solicitat și nici nu a dorit prefect ori subprefect la județ.

Pentru un geambaș politic asta ori frizează impotența socială ori demască o durere la bască mai ceva ca cea pe care o poartă țapinarii când merg la corhănit.

Dar noi credem, mai degrabă, că NU L-A ÎNTREBAT NIMENI nici dacă vrea și nici dacă-i trebuie vreun înalt funcționar care să țină un echilibru, cât de cât, cu galacticul Gheorghe Flutur.

Și credem că nu-l mai bagă nimeni în seamă pe bătrânul șef de IAS Ioan Stan o dată pentru că nu mai are niciun fel de susținere politică la București, marea lui problemă fiind aceea că locul îi va fi luat, probabil, de vreun țânc în de-ale politichii și a doua oară pentru că rezultatele politice ale PSD la Suceava au fost proaste și par să fie proaste și în 2024.

Cu alte cuvinte județul a fost împărțit sferei de influențe liberale, iar Ioan Stan, se pare că, și de data asta a tras bățul scurt.

Atunci când vrei sa joci poker000
După negocieri, ca întotdeauna…

Și pulbere, țărână de tine s-a alege,
Căci asta e a lumii nestrămutată lege,
Nimicul te aduce, nimicul te reia,
Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea.”  (Veronica Micle)

* de fătucă gestionar orniss d’SRL… tot cam ca la gestiunea VIP-urilor dezbrăcate la Iristar SRL

**Bobby: mascul alfa/teta mic de PSD

 

Redacția ZDB: Shakal o’NUL