Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, oprită în trafic, pe raza comunei Vama

Marți, 11 iulie, la ora 17.40, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama, aflându-se în exercitarea serviciului de patrulare au oprit pentru control autoutilitara VW care circula pe D.J. 176 Strâmtura, din direcția Frumosu către Vama, fiind încărcată cu material lemnos.

S-a procedat la legitimarea conducătorului auto constatând că acesta are vârsta de 59 ani și este din comuna Ostra. Fiind întrebat de documentele de însoțire a transportului, acesta a declarat că nu are emise documente. S-a procedat la verificarea nr. de înmatriculare în aplicația SUMAL 2.0 constatându-se că nu are emise documente specifice transportului de material lemnos.

În cauză, autoutilitara mai sus menționată a fost condusă la Depozitul pentru Bușteni Dragoșa, unde șeful de depozit la O.S. Vama, a procedat la cubarea materialului rezultând un volum total de 4,62 m3 lemn rotund, rășinoase, specia molid.

Materialul lemnos a fost predat în custodia șefului de depozit, iar față de șofer a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Lg 171/2010.