Balul Gospodarilor la Valea Moldovei, ediția a II-a

Sute de oameni îmbrăcați în frumoase straie populare s-au reunit a doua zi de Crăciun, la Căminul Cultural din localitatea Valea Moldovei, la Balul gospodarilor.

Atmosfera a fost întreținută de Aurel Tămaș și formația sa, de trupa „Continental”, iar Grupul Folcloric „Obcina Stânișoarei” din Mălini a adus colinde și urături pentru gospodarii din Valea Moldovei.

Astfel, în frunte cu întâiul gospodar al comunei, primarul Romică Floriștean, oamenii au jucat și s-au petrecut până în zorii zilei, dovedind așadar că în comuna Valea Moldovei tradițiile și obiceiurile sunt încă vii și nu se vor pierde.

„Mă bucur că în această seară văd atâția oameni frumoși și gospodari. Vreau să mulțumesc în primul rând Consiliului Local a comunei care a fost, este și va fi   alături de mine. Totodată îi mulțumesc primarului de la Slatina, Vlăduț Gherman care ne-a onorat cu prezența sa”, a declarat primarul Romică Floriștean.
„Mulțumesc domnului primar Romică Floriștean pentru invitație. Sunt a două oară la acest bal și sunt încântat de ceea ce văd și că ați reușit să strângeți atâta public și atâția gospodari alături de dumneavoastră. Va doresc distracție plăcută și urez un  sincer „La mulți ani”  și un An Nou mai bun decât acesta!” a precizat Vlăduț Gherman, primarul comunei Slatina.
Balul Gospodarilor de la Valea Moldovei a fost organizat de Primăria și Consiliul Local, prin primarul Romică Floriștean.