Bărbat din Constanța, arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie în cimitir. Victima s-a apărat cu o lopată

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a încercat să violeze o femeie într-un cimitir din Constanţa. Victima a reuşit să scape după ce a opus rezistenţă şi l-a lovit pe agresor cu o lopăţică de metal în cap, potrivit News.ro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii cercetează un bărbat pentru tentativă de viol.  

“La data de 18 septembrie, în jurul orelor 15:20-15:30, în timp ce persoana vătămată E.C.R. se afla în incinta Cimitirului din municipiul Constanţa, P.N. a acostat-o pe aceasta din spate, după care, prin exercitarea de acte de violenţă, a atins-o în zona sânilor şi a feselor, cu intenţia de a întreţine un raport sexual cu aceasta, acţiuni întrerupte de către persoana vătămată, care a opus rezistenţă şi l-a lovit cu o lopăţică metalică în zona capului”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, potrivit observatornews.ro.