Bărbat din Forăști, târât după căruță, după ce calul s-a speriat și luat-o la galop

Marți, 25 aprilie, la orele 15.22, lucrătorii SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați telefonic  prin SNUAU 112 de către Mariana N., din comuna Forăști,  sat Boura, despre faptul că un bărbat a căzut sub căruță și are capul spart.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului ocazie cu care a fost identificată apelanta care a relatat verbal faptul că în timp ce se deplasa la microbuz a văzut venind pe drumul comunal, în viteză, o căruță. La scurt timp a observat sub căruță un bărbat, moment în care a încercat să oprească atelajul hipo.

În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor avute cu conducătorul atelajului hipo s-a stabilit faptul că acesta venea cu căruța de pe un deal, calul s-a speriat și a luat-o la galop, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut din căruță, fiind târât aproximativ 10-15 metri până când a fost oprit de o persoană.

Precizăm faptul că numitul Iulian F., conducătorul atelajului hipo, a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar ca un diagnostic preliminar acesta prezenta escoriații la nivelul feței și la nivelul membrelor inferioare.