Betano are beneficii pentru maeștrii dragonilor din păcăneaua Game of Thrones! Află ce se oferă!

Unul dintre cele mai populare și îndrăgite subiecte din ultimii ani, când este vorba de seriale, este celebrul Game of Thrones, care a cucerit inimile unui public numeros, în toată lumea. Datorită succesului său, au fost create și lansate alte producții conexe, care au completat povestea inițială, care au condus fanii pe noi culmi ale emoțiilor și au conturat universul unora dintre cele mai iubite personaje din ultimiii 10 ani. 

Tocmai pentru că acest univers este atât de îndrăgit, providerul Microgaming, cunoscut mai nou și ca Games Global, a decis să lanseze un video slot care să aibă această temă. Jocul se regăsește la destul de puține agenții online, una dintre ele fiind Betano Casino, care are și câteva surprize pentru cei care vor să pornească în această aventură.

Ce caracteristici are video slot-ul Game of Thrones 243 Ways?

Providerul Games Global care a lansat această păcănea a adus pe role numeroase simboluri și elemente tematice, care conturează perfect povestea și atmsofera din serial. Jocul vine cu un RTP de 95.07% și cu o volatilitate medie spre mare. El permite plasarea unei mize de cel puțin 0.01 credite și permite obținerea unui payout maxim de 121.000x valoarea investiției tale per rotire.

Video slot-ul Game of Thrones are un matrix de 5×3 și are 243 modalități de plată, pentru icon-urile identice care ajung pe role adiacente. În funcție de norocul pe care îl ai, pe grilă îți pot apărea mai multe simboluri speciale. Unul dintre ele este sigla jocului, care are rol de Wild și care poate să completeze o combinație, pentru a-ți crește șansele de câștig.

Un alt icon care ar fi bine să pice pe role este cel al tronului. El are două tipuri de cadouri:

  • Dacă ajunge de 2 ori pe matrix, indiferent pe ce poziții de pe grilă, îți acordă recompense în credite.
  • Dacă ajunge pe cel puțin 3 locuri de pe role, declanșează funcția cu runde fără risc. Înainte de a începe rotirile cadou, vei avea de ales din 4 pachete, fiecare reprezentând o casă. Diferențele dintre ele constau în numărul de spins, multiplicatorul aplicat și numărul simbolurilor blocate în timpul funcției.

Păcăneaua Game of Thrones 243 Ways vine cu un mini joc tip Gamble, în care ai posibilitatea să îți dublezi câștigul din ultima rundă. Însă, este ceva mai complex ca în alte video slot-uri, deoarece vei călători în 4 locații diferite de pe harta jocului.

Ce cadouri aduce Betano pentru fanii Game of Thrones 243 Ways video slot?

Dacă îți place cum se anunță acest joc, atunci de ce să nu profiți de câteva beneficii pentru a mai reduce din riscuri? Betano are un pachet special care este valabil în perioada 21.08.2022 – 23.10.2022, doar în zilele de Duminică. Asta înseamnă că poți să înclini balanța în favoarea ta săptămânal, la fiecare sfârșit de weekend.

Operatorul oferă membrilor săi runde fără risc, pe care le poți folosi la păcăneaua Game of Thrones 243 Ways, după cum dorești. Acest lucru este însoțit de un plus major, anume faptul că nu sunt impuse cerințe de rulaj, ceea ce este tot mai rar întâlnit în mediul online. Citește cu atenție regulamentul său și fie ca aventura să înceapă, iar norocul să fie de partea ta!