BLEU MEDICAL, cea mai nouă clinică în Suceava. Medicul primar Ionuț Puiu, fondatorul acestui proiect important pentru sistemul medical sucevean

„Privat” înseamnă „personal”,  înseamnă profesionalism, înseamnă mulțumire. În țara noastră, clinicile medicale private câștigă din ce în ce mai mult teren, pentru că stiu să asocieze servicii de calitate cu preocuparea atentă asupra nevoilor pacientului. 

Același lucru se întâmplă și la Suceava, iar în acest sens, o nouă clinică privată este pregătită să răspundă nevoilor pacienților din întreg județul. 

BLEU MEDICAL, cea mai recentă clinică privată din Suceava, este  construită în jurul valorii umane și este sustinută de către o echipă preocupată de sănătatea fiecărui pacient și reprezintă un proiect medical de perspectivă al dr. Ionuț Puiu, medic primar psihiatru. 

Acesta a adunat în jurul său o echipă de medici tineri, bine pregătiți, alături de care și-a propus să ofere un act medical de calitate.

Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asiguram că este investigat si diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism si cu respect.  Pornim de la principiul că pacientul are dreptul să fie tratat complet și corect, iar în acest sens am investit în  trei direcții principale: echipa de medici, echipamente si locație.

Echipa de medici din Clinica Bleu Medical este formată în momentul de față din medici primari și specialiști. Suntem onorați ți recunoscători că, prin intermediul acestei echipe de elită, putem oferi clienților noștri servicii medicale la cel mai înalt nivel”, a declarat medicul Ionuț Puiu, fondatorul și administratorul acestei clinici.

Clinica este situată pe str. Alexandru cel Bun 45 B, Etaj 1, Suceava și are ca date de contactat [email protected] și numărul de telefon +40 737079906.

Bleu Medical oferă servicii medicale integrate clinice, respectiv consultații în ambulatoriu pentru toate specialitățile clinice, analize de laborator și investigații de imagistică medicală.