Bodyguardul din Cajvana a fost înjunghiat de un bărbat supărat că a fost dat afară din discotecă

Duminică, 14 mai, la ora 03:58, patrula mixtă compusă din polițiști din cadrul Poliției orașului Solca și ai Poliției orașului Milișăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către administratorul discotecii Astek din orașul Cajvana, despre faptul că o persoană a fost agresată în interiorul discotecii.
În urma deplasării la fața locului a fost identificat apelantul care a declarat că în data de 14.05.2023, în jurul orelor 03.50, după ce discoteca era terminată iar organizatorii strângeau și se pregateau să închidă, în interiorul discotecii a intrat Adam Ion din orașul Cajvana. Acesta, fiind nemulțumit de faptul că patronul discotecii l-a scos afară, a început o altercație cu acesta și cu cei doi bodyguarzi, despre care administartorul a declarat că i-a plătit pentru a menține ordinea în discotecă.
În timpul altercației dintre aceștia, Adam Ion l-a lovit cu un bruceag în umărul stîng pe Codrin L., după care a ieșit pe ușă, din discotecă.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care l-a transporat pe bărbat la Spitalul Județean Suceava, fiind internat cu diagnosticul „plagă înjunghiată torace anterior clavicular stâng”.
Având în vedere cele constatate, polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul comiterii infracțiuni de „Lovirea sau alte violențe” faptă prev. și ped. de art.193 alin.1 din Codul Penal, cauza urmând a fi soluționată procedural de lucrătorii de poliției din cadrul Poliției orașului Cajvana.