Campionatul național Old Boys și-a desemnat câștigătorii: Legends Galați!

Pentru al doilea an la rând echipa de fotbal Legends Galați a câștigat Campionatul Național Old Boys, competiție rezervată jucătorilor peste 40 de ani. În acest an, Federația de Minifotbal din România, inițiatorul acestei competiții, a ales orașul Râșnov și Zărnești din județul Brașov pentru organizarea campionatului național, beneficiind de sprijinul organizatorilor locali.

Ce este Campionatul Național Old-Boys?

După cum îi spune și numele este un campionat de fotbal, de anvergură națională, și la care se pot înscrie echipe cu jucători de fotbal de peste 40 de ani. În acest an la competiție au participat 20 de echipe din întreaga țară, dornice de a cuceri mult râvnitul titlul de campioni naționali old-boys, ceea ce a constituit o premieră în ceea ce privește numărul de echipe participante. Prima ediție a acestei competiții a avut loc în anul 2017 și, cu fiecare an, numărul echipelor participante este tot mai mare. Anvergura evenimentului și competitivitatea echipelor a atras atenția și iubitorilor de pariuri sportive, care au trăit la fel de intens partidele de fotbal pariind pe favoriții lor. Pe  site-ul unor case de pariuri precum Publicwin – https://sportlocal.ro/case-pariuri/publicwin puteți citi mai multe statistici relevante care vă pot ajuta în alegerile dumneavoastră.

O finală de poveste și mai mulți câștigători

Finala competiție naționale a fost incendiară, aducând față în față două mari echipe:

  • Campioana de anul trecut – Legends Galați
  • Câștigătoarea Supercupei Old Boys – Tazmannschaft București.

Echipa de fotbal din Galați a învins, cu scorul de 3-1, apărându-și astfel titlul, iar cei care au anticipat acest rezultat au avut numai de câștigat. Informațiile detaliate puteți găsi pe site-urile unor case de pariuri precum Unibet – https://sportlocal.ro/case-pariuri/unibet, informații ce vă pot ajuta în plasarea celor mai bune pariuri sportive. Dintre jucători echipei câștigătoare s-au remarcat Stelian Stancu și Sorin Frunză, doi foști fotbaliști de Liga 1, ultimul dintre ei câtigând și titlul de cel mai bun jucător al turneului.

Pe locul trei s-a clasat echipa de fotbal Liriada Râșnov, care a câștigat finala mică împotriva celor de la Premier Autodriver Iași, iar dintre jucătorii cei mai performanți ai turneului îi menționăm pe foști fotbaliști profesioniști: Gabriel Crăciun, Marius Doboș, Lucian Mălăele sau Florin Popete.

Echipa campioană Old-Boys 2022

Membri lotului echipei Legends Galați care au adus trofeul acasă sunt: Ciprian Tofan, Laurențiu Costin, Cristian Crăciun, Daniel Pleșu, Marian Petre, Viorel Cojoc, Paul Burada, Viorel Ariton, Sorin Frunză, Bogdan Dima și Dan Crihană.

Datorită acestei mari victorii campioana națională de anul acesta va participare,  între 31 august și 4 septembrie, la EMF Masters Champions League, competiție organizată de către Federația Europeană de Minifotbal la Herceg Novi, în Muntenegru. De asemenea, în această vară agenda de întreceri sportive de minifotbal este plină:

  • Între 24 și 26 Iunie se va desfășura la Deva Campionatul Național al Firmelor și al Instituțiilor;
  • Între 1-3 Iulie are loc la Iași Supercupa României;
  • Între 8-10 Iulie va avea loc Cupa României la Sibiu;
  • Între 14-17 Iulie la Râmnicu-Vâlcea se va desfășura Campionatul Național de Minifotbal.

Nu mai rămâne decât să fim alături de echipele preferate și să-i încurajăm să câștige, iar spectacolul sportiv să fie atractiv pentru toate generațiile.