Cara bini ieri! Dar și mâine

Nu știm dacă ați remarcat foarte bine, însă, de câteva zile, a început să crească numărul de turiști în Bucovina.

Primii au fost cei de la DIICOT, care au poposit pe meleagurile de munte, în căutarea tradiționalelor sarsanale de țigarete de contrabandă, pe care firește că le-au găsit.

După care ne-au trecut pragul CARABINIERII, direct din Bergamo, veniți tocmai din cizma italiană după trafic de ființe umane și spălare de bani. La cât plouă în ultima perioadă, mare minune să mai găsească ceva.

Și ultimii, dar și cei mai importanți, vor fi turiștii de mâine, GUVERNANȚII DE DREAPTA, anunțați de conducerea PNL județeană că vor ospăta la Gura Humorului și vor participa la competiția acerbă pentru alegerea viitorului președinte liberal sucevean.

Și până la aflarea deznodământului, ca să își poată justifica călătoria purtătoare de decont de transport, cazare și diurnă din bugetul public vor mai promite niște autostrăzi și ceva alocări de bani pentru primarii galbeni.

Asta, în plin cod roșu de ploi torențiale!

Rămâne de văzut dacă apare și Florin Cîțu în condițiile în care Suceava i-a fost deja predată de Gheorghe Flutur, cât despre Ludovic Orban e greu de crezut că va repeta scenariul de la Neamț, unde fruntașii liberali l-au asigurat că nu îl vor susține.

Și uite așa, încet încet, își revine industria HoReCa și la Suceava. Hai liberale!

 

Cara bini ieri! Dar și mâine

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem! ZDB Like AICI! 

Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!

”unii citesc și adorm,
alții citesc și se trezesc…”

Redacția ZDB: Shakal o’Nil