Cătălin Scărlătescu revine în Bucovina! Celebrul bucătar va găti la Câmpulung Moldovenesc

Complexul Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, o locație ce oferă servicii unice în județ din punctul de vedere al calității, organizează prima ediției a Festivalului culinar Cătălin Scărlătescu, între 15 și 18 iunie.
Astfel, în luna iunie, timp de 4 zile,  Complexul Hanul Bucovinei va deveni epicentrul bucătăriei, locația de vis a tuturor pasionaților de mâncare de înaltă calitate.
„Vom petrece cu bunătăți rafinate gătite cu pasiune de către bucătarii noștri, bucătarii lui Cătălin și însuși Cătălin Scărlătescu. Vom dansa pe ritmuri de jazz, folk, rock pe muzică ușoară, dar vor fi și seri de petrecere alături de DJ.
Zona de food va fi animată cu un live cooking show pe cinste alături de Cătălin Scărlătescu. De asemenea, pe lângă live cooking show-ul din curte, Kimpolung Steakhouse se va transforma într-o zonă VIP, unde vei avea ocazia să stai alături de Cătălin.
 Desigur, nici de partea de entertainment nu suntem dezamăgiți. Îi vom avea alături de noi pe Holograf, Emeric Imre, Artis Band, Dinu Olărașu, Tipul cu chitara, DJ Zlei, DJ Ciprian Botezatu, DJ Belu, DJ Glass și desigur vom avea și invitați surpriză”, au transmis organizatorii.
  • Potrivit acestora, pentru participarea la eveniment vor fi mai multe tipuri de bilete:
    General Acces
  • VIP Acces (cu acces la un brunch care se va alimenta constant, iar butoaiele de bere Kimpolung vor fi la discreție)
  •  Bilete de copii (în cadrul festivalului va fi o zonă amenajată special pentru copii, cu activități și supraveghere)
Complexul Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc este o locație ce oferă servicii unice în județ, din punctul de vedere al calității. Totodată, localul din Câmpulung se află în top și când vine vorba de locații pentru evenimente private.