Ce poți face în București primăvara aceasta? Top 3 lucruri de trecut pe listă

Capitala României poate fi un loc interesant de vizitat pentru oricine nu locuiește în zonă, mai ales în sezonul cald. Odată cu venirea primăverii, ai nenumărate activități pe care le poți face în călătoria ta la București, de la vizitarea unor localuri cu muzică live, la expoziții de artă sau plimbări în parc. În articolul de azi o să discutăm despre trei dintre acestea.

Iată 3 activități pe care le poți desfășura primăvara aceasta la București:

  1.     O bere rece la Berăria H

Bucureștiul este plin de baruri care ar putea să te atragă, însă niciodată nu o să greșești cu o bere bună. Dacă îți dorești să ieși cu prietenii într-un ambient plăcut și să savurezi o bere rece într-o atmosferă vibrantă, descoperă un restaurant cu muzică live din București situat chiar pe malul lacului, în Parcul Herăstrău. Berăria H te va impresiona cu o selecție variată de beri, atât de la producători locali, cât și din import. Localul are o terasă spațioasă care oferă o vedere minunată către lac și parcul înverzit, fiind un loc ideal pentru a petrece momente de neuitat alături de cei dragi. De asemenea, aici te vei putea bucura în fiecare weekend de muzică live și îți vei putea vedea artiștii preferați. Indiferent că îți place muzica rock, pop sau cea de petrecere, vei putea avea parte de fiecare dintre acestea deoarece diversitatea este la ordinea zilei la Berăria H.

  1.     Expoziția „Universul lui Salvador Dalí” la ARCUB

Pentru iubitorii de artă, expoziția „Universul lui Salvador Dalí” de la ARCUB este un must pe listă. Aici vei avea ocazia să admiri numeroase lucrări originale ale celebrului artist Salvador Dalí. Aceasta va ține până în 12 mai, însă va fi închisă în perioada 5-6 mai. Te vei putea bucura de 170 de exponate printre care se numără litografii, gravuri, sculpturi, miniaturi din aur și diamante, dar și o experiență VR deosebită. Dacă te incită suprarealismul, nu ai cum să lipsești de aici!

  1.     O plimbare prin Parcul Herăstrău

Într-o zi însorită de primăvară, nimic nu se compară cu o plimbare relaxantă prin Parcul Herăstrău. Înainte de a trece pe la Berăria H, oferă-ți cel puțin câteva minute pentru a te plimba prin parc și a admira priveliștea. Acest loc emblematic al Bucureștiului oferă o oază de liniște în mijlocul agitației urbane, iar aleile împădurite, lacul strălucitor și spațiile verzi ce se întind pe suprafețe mari creează un cadru perfect pentru a te bucura de natură și a te deconecta de la ritmul alert al vieții de zi cu zi. În plus, aici ai posibilitatea de a închiria o barcă pentru a te plimba pe lac și de a te relaxa într-un decor inedit.

Acestea fiind spuse, Bucureștiul este un oraș deosebit și plin de viață care te va surprinde cu efervescența lui de fiecare dată când treci pe aici. Asigură-te că treci pe listă cele trei locuri menționate și experimentezi cât mai multe din acest oraș multicultural.

Sursa foto: magneto.ro