Ce scrie în certificatul de deces al sucevencei ucise de rechin în Egipt. Roxanei Donisan i s-a făcut autopsia

Roxana Donisan, femeia de 44 de ani, a decedat în Egipt în timp ce se afla în mare, asta după ce un rechin a mușcat-o! Trupul său a fost preluat ulterior pentru efectuarea autopsiei, iar acum au apărut și rezultatele. Ce scrie în certificatul de deces al femeii. 

În urmă cu doar câteva zile un caz tragic a avut loc în Hurghada, acolo unde Roxana Donisan, o româncă de 44 de ani, a fost ucisă de un rechin.

Ce a fost scris în certificatul de deces al Roxanei Donisan, românca ucisă de un rechin

Trupul fără viață al femeii nu a ajuns încă în România, asta pentru că momentan abia i s-a făcut autopsia cadavrului pentru a se stabili ce s-a întâmplat de fapt.

Potrivit Libertatea.ro, se pare că în certificatul de deces al româncei nu scrie nicăieri că aceasta a fost ucisă de un rechin, ci doar se notează că moartea a survenit în urma pierderii de sânge ca urmare a unui incident cu un animal, fără a se specifica că despre un rechin era vorba.

„Moartea a survenit în urma pierderii sângelui şi a scăderii presiunii sângelui ca urmare a unui incident cu un animal”, potrivit Libertatea.

Familia femeii a aflat de moartea româncei de la televizor

Roxana Donisan se afla în vacanță în Egipt, acolo unde îi plăcea foarte mult să călătorească și unde se bucura și de scufundări. Femeia era de-a dreptul îndrăgostită de Hurghada, locul în care de altfel și-a găsit și sfârșitul, relatează spynews.ro.