Cea de-a doua ediție a Proiectului Educațional „Toamna Rodnică”, un succes al elevilor de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana

Elevii învățământului primar de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” din Cajvana, coordonați de cei 28 de învățători și sprijiniți de părinți, au desfășurat activități deosebit de frumoase și interesante în cadrul Proiectului Educațional „Toamna Rodnică”.

Aflat la a II-a ediție, acest proiect s-a desfășurat pe parcursul a două săptămâni, fiind un prilej pentru toți elevii în a-și etala abilitățile practice, talentul în a realiza postere tematice, ghirlande și coronițe din Frunze, crizanteme, dovlecei personalizați, coșuri cu roadele căjvănene.

Astfel, marți, 18 octombrie 2022, în curtea interioară a corpului C, fiecare clasă a expus în standul special amenajat cu produse din cămara toamnei, respectiv fructe și legume proapete dar și conservate și aranjamente florale.

Mandala din mijlocul curții a fost emblema proiectului, candy barul toamnei – partea dulce a acestuia, beteala din culoarea toamnei adiată de vântișorul lin, covorul traditional, ghirlandele de frunze decorate, mulțimea crizantemelor, toate au întregit decorul.

Elevii claselor primare, însoțiți de învățători, rând pe rând au prezentat cântece și poezii despre frumosul anotimp – TOAMNA.

Fiecare colectiv a avut o ținută specifică, defilând pe covorul traditional cu multă mândrie.

Produsele care s-au adunat, fructe, legume, borcane cu dulceață, compot, gem, zacuscă sau tocană, precum și suma de 3.000 de lei, au fost donate Căminului pentru personae vârstnice Solca, aceștia primind cu multă bucurie darurile.

La activitate au fost prezenți directorii liceului, respectiv director coordonator, prof. Nicolae Robu și directorii adjuncți prof. Iulian Ciotu și prof. Marius Crăciun, precum și  prof. înv. primar Cristina Tomuț, consilier educativ la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana.

Prof. înv. primar  Seserman Lidia Loredana

Responsabilă cu promovarea imaginii

 Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana