Cel mai exclusivist magazin de haine, inaugurat de designerul Bianca Rîpan la Suceava

De curând, în municipiul Suceava a avut loc lansarea unui concept unic de magazin, ce poartă semnătura designerului sucevean Bianca Rîpan și care ridică extrem de mult standardele în ceea ce privește moda suceveană.

Magazinul inaugurat este unic atât prin arhitectură, cât și prin piesele expuse, dar și prin faptul că fiecare client poate beneficia și de consultanță vestimentară oferită chiar de Bianca Rîpan.

De asemenea, piesele expuse pot fi create pe măsurile fiecărei cliente, pe comandă, astfel încât fiecare doritoare să se bucure de creațiile impresionante ce ies din mâna Biancăi Rîpan.

Ce a reușit să creeze designerul care a căpătat tot mai mult teren în evenimentele de modă de top din țara noastră este un adevarat muzeu, în care arta își spune cuvântul.

Calitatea hainelor, stilul, eleganța lor, felul cum sunt aranjate și designul deosebit al magazinului crează un întreg ce cucerește încă de la prima vedere.

Magazinul designerului Bianca Rîpan se află pe strada Mărășești, nr. 8, lângă MPO, iar cea care vă întâmpină în această perioadă este chiar cea care a creat un brand apreciat la nivel național și nu numai, iar acum a decis să îl ofere sucevencelor ce iubesc acest stil vestimentar.

De menționat este că în magazin se regăsesc și articole de îmbrăcăminte ale altor designeri din țară, dar care se aliniază perfect stilului promovat de Bianca Rîpan.