Ducatul Bukowina Flutur4
Fotografia zilei: Povești

Cine e Flutur, Gheorghe? 1-nul Invers

În 2020, mulți români băștinași s-au pișat pe el de vot iar acum încep a se vedea consecințele dezastruoase ale unui guvern național, dar și local, de uniune ceala (n.r. regionalism), impus de pop**arii europeni, generația feisbuc și inculții diasporeni, toți punându-și apoi mâna în fund și lăsându-ne pe cap o uriașă dăndănaie catastrofică.

Ducatul Bukowina flutur2

Tot noi, românii de acasă, suntem cei vinovați de un aparat administrativ terifiant și greoi (diasporenii doar de perpetuarea corupției în scurtele lor concedii de alergat pe șosele, schimbat buletin, permis, pașaport, înmatriculat, intabulat & etc) și un Parlament dominat de putori, analfabeți funcționali și impostori.

Avem un stat capturat de șmenari, de foști informatori și actuali falsificatori căpătuiți din bani publici, penetrat de nepotism, fraudă și pupincurism de tip gâzist de care, tot noi, suntem vinovați.

În capul satului stat avem un bou de cea-bou, adică înjugat orbește pe dreapta, ce ne vinde în zări la kil, iar pe hăisa, adică în opozițiunea lu’ cea, avem niște mimi penibili, kkcioși ori nevrednici încă de România.

Pentru ăia a’ boului de cea-bou, oglinda poate fi și asta…

Ducatul Bukowina oglinda

Iar în Bucovina, avem un ștab regional, un Invers cum i-am spus noi și strămoșii lui, un duce raional fără simțul ridicolului, un pragmatic întunecat până la extreme, instabil termodinamic, interesat doar de situațiile care-i oferă satisfacții financiare familiei și clanului său.

Totuși, față de resursele publice, investițiile și averile personale sunt gestionate înțelept, moștenirile și celelalte venituri de pe urma Măriei Sale fiind foarte bine dosite, întreținute și păstrate. Vom veni și cu dovezi!

Pentru cine-l cunoaște, lepidopterul din fruntea PNL Suceava este un individ protector dar sufocant, insensibil și plin de lăcomie, care nu se ferește de nebunie, cruzime, răzbunare, hărțuiri și agresiuni extreme în toate formele grosolane ale comportamentului.

Bukowina lui Invers
Stăpânul inelului în Bukowina lui Invers

Ambii bărzăuni de mai sus sunt din același regn și încrengătură, fiind de cele mai multe ori dăunători environment-ului dacă stagnează prea mult într-un loc sau pe o funcție.

Când li se contorsionează inteligența și fată vrăjeală, idei furate ori strategii și obiective penibil de fantasmagorice pentru abilii bucovineni, ambii au doi ochi mari combinați și un aparat bucal alungit având forma unei trompe.

Niciunul, de hrăpăreți ce sunt și din orgoliu, deși-l criticau pe Gavril Mârza în 2008 la 59 de ani, nu acceptă plecarea la timp, de la conducta banilor publici, și adevărul ori realitatea, în detrimentul interesului de dus la gură cu trei linguri până la cele veșnice dacă s-ar putea.

Politicamente fac parte dintre cei mai familiari bâzălăi din politichia post-revoluționară, ei însoțind fiarele statului și afectând omul simplu încă de la începuturile evoluției sale în democrație.

Ambii, în calitate de fondatori și creatori de impostură, de falsuri, vor să pară că funcționează eficient în activitatea profesională, fiind interesați mai mult de efectele de lumini, de baletul din zbor, deci de imagine, rezultatele fiind oricum utopice, decât de partea responsabilă, chiar teoretică, științifică, aplicată și din care ar ieși rezultate durabile.

O dovadă, iaca… drumurile lui Flutur cu care se lăuda pompos în campania din 2012 și în care, din nou, trebe’ băgați alți bani din sacul public, gros și îndestulător.

Drumurile lui Flutur

Zeus de Bukowina, adică Invers, fiind un pragmatic de geniu întunecat, nu are idealuri prea multe, muza lui fiind tot El, valorile fiind rebuturi și dejecții spirituale, la fel ca la ălalalt bărzăun public, Ion Gâză Drăgușanul.

Gheorghe Flutur îi exploatează pe toți ceilalți, uneori cu manifestări extremiste și diabolice, doar pentru a câștiga. Ce? Orice dintre cele enumerate: prestigiu, notorietate, bani, iubire, măreție, laudă, fală, s.a.m.d.

Natura morală a acțiunilor sale este puțin importantă și rareori luată în considerație, de regulă, doar pentru a falsa public, dar și în privat…

Fiind destul de bine ancorat în planul fizic dezvoltarea spirituală are de suferit, el nefiind interesat, în realitate, nici măcar de chestiunile religioase, dar o face doar pentru impresie artistică.

Uite-l-ai…

Ducatul Bukowina flutur1

Nu doar subiectul de azi, Invers (pentru că el e pe invers față de dorințele majorității bucovinenilor), ci și impostorul-mafiot al Centrului Cultural Bucovina pe care-l protejează Flutur necondiționat (o să aflați cândva și de ce…!) sunt, e drept, foarte muncitori.

Muncitori sunt însă mulți bucovineni, mulți români, dar ăștia doi au porniri egoiste exagerate, fiind dispuși să-și dedice viețile doar pentru cauzele care prezintă interes, făcând chiar eforturi semnificative pentru binele clanului și a viitorimii lor, despre care au impresia ca sunt cu sânge albastru doar pentru că au suferit de mici de pe urma comportamentului autoritar și excesiv de protector…

Dacă-i asculți sau le citești „operele”, versurile și strigăturile muzicante, ambii fiind și scriitori – plagiatori – compozitori, realizezi că pentru aste’ două genii întunecate ale Bucovinei, moartea, în sine, reprezintă adesea o temă ce este un element puternic chiar în cadrul activității lor profesionale sau ceva pentru care se pregătesc intens, pentru a-și înscrie numele undeva în istorie. Vor laude și pomenire veșnică și după…

Noi o să le-o facem, promitem, încă minim 50 de ani, că doar le-am fost contemporani și le-am aflat deprinderile și apucăturile reale! Atunci, vom fi tratați și decorați precum veteranii de război din zilele noastre, noi vom fi veterani de online și de război cu impostura pe când încă mai existau cărți și manuscrise!

Dacă nu noi, atunci cine… să mai dea pe goarnă tot adevărul contrafacerii istoriei și culturii bucovinene de la început de mileniu?! Papagalii, aplaudacii inculți sau poate vreun supraviețuitor dintre cei ce-i cultivă…?

Cetățenii ăștia doi, impostori publici, la care facem referire mai frecvent și care seamănă ca trași la un indigo negru ori ca două picături de borș împuțit de putină uitat pe hotar de Bucovina, când vor fi capabili să admită, cu demnitate, realitatea evidentă din „operele” lor dar și că mai au și slăbiciuni, cam multe, abia atunci o să demonstreze că ar fi olecuță mai puternici.

Acum doar se cred…

…și asta v-o spunem noi, cei care am interacționat cu urmele lor dar și cu ăia pe care-i numesc ei electorat și mai… cum? …pu*imea neglijabilă?! Brava!

Dar, suntem convinși, că o vor scoate curând  „homo bucovinensis” la capăt și cu boieriu de ceala cu 20 milioane de euro dosite dar și cu cârtița nesătulă din CCB!

Ducatul Bukowina recomanda
Ziarul Ducatu’ Bukowina recomandă…

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem!

”unii citesc și adorm.
alții citesc și se trezesc…”

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem, cântăm și, în același timp, descoperim infractori!

 

Mircea Bardea

sigla
Bukowina lui Invers, ochiul din craca ta de la serviciu!