Ciucă: De când este la guvernare, PNL are o serie importantă de reuşite, dovedite prin cifre, de la creştere economică, la absorbţie record de fonduri europene şi până la valori record de investiţii

Liderul PNL, Nicolae Ciucă a precizat că de când partidul se află la guvernare au fost înregistrate o serie întreagă de reuşite, „dovedite prin cifre, de la creştere economică, la absorbţie record de fonduri europene şi până la valori record de investiţii, singurele care pot asigura o dezvoltare sustenabilă”.

„Am avut, astăzi, împreună cu echipa liberală din Gorj, o amplă dezbatere despre obiectivele de dezvoltare ale judeţului. Îmi doresc ca transformarea Gorjului să însemne diversificarea economiei, reducerea decalajelor faţă de alte unităţi administrative, dar şi venituri mai mari pentru locuitorii de aici. În această regiune, nu a fost niciodată uşor să faci politică liberală, dar organizaţia PNL Gorj are un mare potenţial pentru a câştiga încrederea cât mai multor cetăţeni în 2024.

De când este la guvernare, PNL are o serie importantă de reuşite, dovedite prin cifre, de la creştere economică, la absorbţie record de fonduri europene şi până la valori record de investiţii, singurele care pot asigura o dezvoltare sustenabilă. De aceea, este bine ca tot mai mulţi oameni să cunoască realizările liberale şi am încredere în echipa de aici că le poate promova aşa cum se cuvine”, a scris Nicolae Ciucă, joi pe Facebook.

El a mai spus că „Gorjul are cea mai mare alocare dintre cele şase judeţe beneficiare ale Fondului pentru o Tranziţie Justă”.

„Un astfel de concept înseamnă să dezvoltăm economiile noastre, dar fără a pune povară tocmai pe umerii acelora care au trudit şi muncesc din greu pentru a asigura energia care le ţine în viaţă. Avem aproape 900 de milioane de euro investiţii în Complexul Energetic Oltenia – în judeţele Gorj şi Dolj – din Fondul pentru Modernizare. De asemenea, sunt convins că drumul expres Craiova – Târgu Jiu va fi o adevărată autostradă a dezvoltării pentru Gorj. Aşadar, acesta este viziunea liberală: să realizăm investiţii care să conteze şi care să rămână peste timp, dar şi să avem grijă de locurile de muncă ale oamenilor şi să continuăm să creştem veniturile.

Le-am transmis celor prezenţi că stabilitatea politică de care se bucură România în prezent este garanţia unei guvernări eficiente, iar, în acest context, datoria noastră este să facem transferul dezvoltării din plan naţional, la nivelul regiunilor şi judeţelor şi mai departe către fiecare familie din ţară”, a completat Ciucă, potrivit psnews.ro.