Clubul de Marketing din cadrul USV organizează evenimentul „De la zero la succes”

Clubul de Marketing, organizație studențească din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), organizează, în ziua de 25 martie a.c., la ora 16:30, în Aula din corpul E, evenimentul intitulat „De la zero la succes”. Invitații speciali sunt membri ai „InBusiness Club”, care s-au remarcat prin activitatea lor în calitate de antreprenori: Tudor Andronic, Ionuț Burac, Ruxandra Mihalachi, Alexandra Muntean și Robert Șröder.

Tudor Andronic este fondatorul clinicii FizioMED și al complexului Casa Străbunicului, Ionuț Burac este proprietarul companiei Carpatis, Ruxandra Mihalachi este fondatoarea EcoOPTIC, Alexandra Muntean a pus bazele Spălătoriei din Cartier și a Cafenelei din Cartier, iar Robert Șröder este creatorul cafenelei Palo Santo. La propunerea invitaților, evenimentul va consta într-o discuție liberă (Q&A), care să inspire și să motiveze cât mai mulți tineri în a-și urma visurile și în a face primii pași în dezvoltarea unor afaceri proprii.

 Având în vedere diversitatea domeniilor în care activează antreprenorii suceveni, evenimentul se adresează nu doar studenților Facultății de Economie, Administrație și Afaceri, ci și celor de la alte facultăți ale USV. Participarea este gratuită, iar cei interesați sunt rugați să își rezerve locul la numărul de telefon 0748759643.