Concert Smiley, organizat de Casa de Cultură a Studenților pentru a sărbători 60 de ani de învățământ superior la Suceava 

Pentru a celebra 60 de ani de învățământ superior la Suceava, Casa de Cultură a Studenților din Suceava vă invită la un concert cu îndrăgitul artist Smiley, care va avea loc vineri, 23 iunie a.c., de la ora 19:00, pe esplanada din fața corpului A al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, fost membru al trupei Simplu. Artistul a început și o carieră solo, iar în anul 2008 și-a lansat primul album: „În lipsa mea”. Succesul ca artist pop i-a permis colaborarea cu numeroși artiști români, iar în anul 2009 și-a fondat propria casă de producție, HaHaHa Production.

„Ne bucurăm să putem aduce un moment special, cu un artist îndrăgit, într-o zi festivă și să putem afirma încă o dată că de la înfiinţarea sa, în anul 1963, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava constituie o prezenţă importantă, cu o contribuţie semnificativă în comunitatea locală, națională și internațională, care a răspuns provocărilor și a demonstrat ce înseamnă performanța”, a spus directorul CCS, Valentin Ianoș.