Cum să îți hrănești câinele cu energie și sănătate: descoperă brandul EnergyCanin

Ai un animal de companie și cel mai probabil știi și înțelegi că a avea grijă de acesta este o responsabilitate pe care ți-ai asumat-o. Este de asemenea nevoie de atenție și de investiție, pentru că ceea ce consumă animalul de companie înseamnă și sursa sa de energie și de stare de bine. 

Dacă îți iubești animalul de companie și îți dorești să îi oferi mancare pentru caini sănătoasă, atunci trebuie să afli despre EnergyCanin. Acest furnizor de hrană pentru câini oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, special formulate pentru nevoile nutriționale ale câinilor. Iată și care sunt avantajele hranei pentru câini de la EnergyCanin și de ce ar trebui să alegi această marcă pentru animalul tău de companie.

 

Citește eticheta și descoperă ingredientele de înaltă calitate  

 

La EnergyCanin găsim disponibile diverse tipuri de hrană canină, dar toate acestea au la bază ingrediente de înaltă calitate, pentru rezultate pe măsură. Toate acestea sunt selectate cu grijă și sunt supuse unor riguroase teste de calitate pentru a fi nutritive pentru animalele de companie. Hrana este bogată în proteine, vitamine și minerale esențiale, ceea ce asigură o nutriție completă pentru câinii tăi.

 

Formulă specială

 

Fiecare tip de hrană pentru câini de aici este special formulat pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor. Există diferite formulări pentru rase și dimensiuni diferite de câini, cât și pentru nevoile specifice ale animalelor cu probleme de sănătate. Această abordare personalizată permite o alegere specifică. Găsești aici hrană pentru câini adulți, cu somon, pentru câinii adulți de talie mare, pentru pui sau femele gestante. Tot aici ai și o opțiune de hrană pentru feline.

EnergyCanin oferă o varietate largă de produse pentru câini, astfel încât să poți alege hrana potrivită pentru animalul tău de companie. În plus, EnergyCanin oferă și produse special formulate pentru câinii cu probleme de sănătate, cum ar fi problemele digestive sau alergiile alimentare.

 

Beneficii pentru sănătate

 

Similar cu cât de important este pentru fiecare dintre noi să alegem hrană de calitate, câinii au nevoie de hrană potrivită. Este combustibilul stării lor de bine. Asta se vede și în cum le strălucește blana, cât de energici sunt, cât de jucăuși. Au o digestie bună de asemenea. Doar că a consuma un anumit tip de hrană nu înseamnă un chin, gustul este de asemenea unul plăcut. Toate acestea sunt întrunite cu succes de hrana canină disponibilă la energycanin.ro. 

Amintim de asemenea, printre avantajele acestui tip de hrană, faptul că au în compoziție vitamine și minerale, ce este esențial pentru orice câine, inclusiv proteine, grăsimi, carbohidrați în cantitate optimă. 

Cu cât subestimați mai mult importanța hranei de calitate, cu atât animalul de companie este tot mai mult privat de avantajul calității. Sănătatea ta stă în mâinile tale! Iată și semnele că are carențe, consumă ceva nepotrivit sau chiar are deja probleme de sănătate:

  1. Nu este interesat de hrană. 
  2. Slăbește sau ia în greutate fără vreun motiv aparent. 
  3. Lipsa de energie sau pierderea interesului pentru activitățile preferate. 
  4. Blană uscată, căderea excesivă a acesteia sau chiar și apariția unor zone de chelie.
  5. Diaree sau constipație frecventă.
  6. Respirație urât mirositoare.

Oricând sunt motive de îngrijorare de acest fel, mergeți la medicul veterinar. Un tratament ar putea fi prescris, însă pe termen lung indicațiile se rezumă la stilul de viață. Ori hrana pe care o oferim patrupedului este relevantă aici. 

Pentru cei interesați să comande, astfel de hrană este disponibilă în cantități mari, în saci de 15 kg. Puteți comanda simplu și rapid, din pagina oficială. Aveți transport gratuit și un preț rezonabil. Detalii în pagina oficială. 

Contact: 

0749 900 400

[email protected]