Cumpără un smartphone la preț avantajos – Yzzy are oferte 

Prețurile noilor gadgeturi pot depăși cu mult bugetul pe care îl avem alocat acestui aspect. În acest fel, mulți dintre noi renunță la a-l mai achiziționa, fără să știe că telefonul poate fi al lor la un preț mult mai mic. Yzzy este soluția pentru a avea un smartphone nou la preț bun, unde poți cumpăra, cât și vinde telefonul tău. În funcție de ceea ce ai nevoie, poți apela la achiziționarea unui smartphone, dar și la vânzarea celui pe care îl ai. În ambele cazuri, vei beneficia de condiții avantajoase, indiferent de alegerea făcută. 

Yzzy este locul în care poți vinde sau cumpăra telefoane de ultimă generație, la prețuri mici. Acestea au un mod de funcționare similar cu cel nou, unde sănătatea bateriei este între 85-100%. Fie că vrei să cumperi un telefon sau să îl vinzi, vei avea detalii despre acesta în fiecare moment. Compania se ocupă cu vanzari telefoane second hand iPhone 14 Pro Max, cât și alte modele în topul preferințelor clienților. Garanția este oferită pentru produsele achiziționate, vei primi telefonul în 24 – 48 de ore de la plasarea comenzii, iar dacă dorești poți plăti inclusiv în rate. 

Pe site sunt disponibile mai multe modele de telefoane, de la unele dintre cele mai cunoscute branduri. Yzzy îți prezintă smartphone-uri de la iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, Google, OnePlus, Oppo sau Honor. Toate acestea sunt de ultimă generație, fiind disponibile chiar și modele noi. Prețul lor este unul direct proporțional cu prețul pieței  și aspectul lor estetic. Deși sunt second hand, acestea funcționează și arată la fel ca și telefoanele noi. 

Sute de smartphone-uri disponibile online

Prețurile pe care le au noile smartphone-uri sunt de multe ori peste buget, însă acest lucru poate fi soluționat la Yzzy. Compania dispune de sute de smartphone-uri de ultimă generație, cu un mod de funcționare optim și aspect impecabil, al căror preț este unul cu mult mai scăzut față de cele noi. Nu ar trebui să te îngrijoreze faptul că sunt second hand, deoarece se efectuează zeci de teste și se ține cont de zeci de criterii pentru ca telefonul să fie pus în vânzare.

Din acest motiv, poți sta liniștit, deoarece Yzzy nu acceptă telefoane care ar putea fi furate sau care au risc de blocare. Pe site, la toate produsele poți vedea detalii despre cum funcționează, în ce condiții se află, dar și dacă prezintă urme de zgârieturi.

Vinde-ți vechiul telefon și mărește-ți bugetul!

Dacă ai un smartphone pe care vrei să îl vinzi pentru a-ți mări bugetul pentru unul nou, la Yzzy e simplu să faci acest lucru! La yzzy.ro platforma care iti permite sa-ti vinzi vechiul telefon trebuie doar să furnizezi câteva date despre telefonul tău, apoi vei fi contactat pentru stabilirea prețului și a detaliilor. 

Gândește practic, să-ți vinzi vechiul telefon este până la urmă o abordare necesară. Ce ai face cu el dacă intenționezi să cumperi altul? Să-l vinzi pe cont propriu poate dura și în plus, trebuie să îți negociezi ofertele cu potențialii cumpărători. Este mai simplu cu Yzzy! 

Poți contacta reprezentanții prin [email protected] sau la numărul de telefon afișat pe site.