Dan Ciotoi, Cristian Pomohaci și Paul Ananie, printre invitații de la sărbătoarea comunei Dorna Arini

De 25 de ani, la Dorna Arini, timp de două zile, toată comunitatea ia parte la Festivalul Internațional „Cântecul Cetinii”. Anul acesta, evenimentul se desfășoară sâmbătă, 19 august, și duminică, 20 august, pe terenul de sport din localitate. 
Ziua de sâbătă debutează la ora 18:00, cu sfințirea noului Muzeu Etnografic din incinta Cîminului Cultural, ulterior cei prezenți fiind invitați să ia parte la un spectacol deosebit susținut de Dan Ciotoi și formația Generic. Prima zi a Festivalului se va încheia cu Disco – Party în aer liber.
Cea de-a doua zi aduce în fața oamenilor nume mari din folclorul românesc, dar și artiști locali, între care Cristian Pomohaci, Paul Ananie și Dya.
„Dragii mei, cu mare bucurie, vă invit, în numele Primăriei și a Consiliului Local la sărbătoarea comunei noastre.
CÂNTECUL CETINII ajunge anul acesta la ediția a XXV-a, fiind una dintre cele mai longevive din Țara Dornelor, chiar din întreg județul! Și mă bucur că anul acesta perioada de desfășurare i-a inspirat si pe vecinii noștri.
Deschidem sămbătă seară cu sfințirea noului Muzeu Etnografic de la Căminul Cultural «Savin Alexievici» și cu recitalul legendarei formații și încheiem duminică, după lăsatul întunericului, cu un frumos foc de artificii. 
Programul complet este în afișul de mai jos pe care m-as bucura să îl distribuiți cât mai mulți, să afle toată lumea de zilele de sărbătoare de la Dorna Arini”, a transmis primarul comunei Dorna Arini, Andrei Mazăre.