De ce a murit mireasa gravidă. Aceasta era însărcinată în luna a opta și și-a pierdut viața în ziua în care trebuia să se mărite

S-a aflat de ce a murit mireasa gravidă. Sâmbătă, 20 august, aceasta trebuia să se mărite cu alesul inimii sale, dar și-a pierdut viața înaintea marelui eveniment. Atât ea, cât și copilul pe care îl purta în pântece nu au mai avut nicio scăpare.

S-a aflat de ce a murit mireasa gravidă. În urma decesului, medicii au realizat necropsia Alexandrei și au ajuns la mai multe concluzii în ceea ce privește cauza morții acesteia.

Alexandra și-a găsit sfârșitul chiar în ziua nunții și cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. Conform medicilor, decesul Alexandrei ar fi putut fi cauzat de: afecțiuni cardiace, sarcina, afecțiuni pulmonare.

Cu toate acestea, cauza exactă urmează să fie stabilită după ce analizele de laborator vor fi realizate, dar și după ce mai multe probe vor fi colectate. Până în momentul de față, cea mai plauzibilă cauză ar fi cea a unui stop cardio-respirator, cu o patologie cardiacă preexistentă.

Mai mult decât atât, problemele de inimă pe care Alexandra le avea au necesitat montarea a două stent-uri.

„Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată.

Avea nişte probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată, i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie.

De câteva zile, a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă”, a spus Silviu, logondicul acesteia.

 

Alexandra a ajuns la spital cu o zi înainte de nuntă

Vineri, 19 august, Alexandra a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit stopul cardio-respirator. Ajunsă la Spitalul Județean Suceava, aceasta a fost dusă direct în sala de operație, unde a fost resuscitată și unde s-a efectuat, de urgență, operația de cezariană, scrie kanald.

Din nefericire, la doar cinci minute după miezul nopții, aceasta și fiica ei au decedat. La începutul acestei luni, după ce a fost internată din cauza infecției cu Coronavirus, Alexandra a fost externată pe semnătură, conform medicilor, cu „stare generală bună, fără necesar de oxigen, analize în parametri normali, cu tratament efectuat complet”.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar soluționarea cazului va fi efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.