Deputatul Acatrinei: „Fermierii care au protestat au început să primească notificări și amenzi. Condamn public aceste acte de intimidare”

Deputatul AUR de Suceava anunță că fermierii care au protestat recent cu tractoarele pe străzile din municipiul Suceava, pe E 85 și în Vama Siret, au început să primească notificări și amenzi.
„În calitate de reprezentant al sucevenilor în Parlamentul României, condamn public aceste acte de intimidare, care țin mai degrabă de un stat totalitar.
Deși Constituția României garantează dreptul la libera exprimare, precum și libertatea de a protesta – și, deși am văzut în întreaga Europă proteste spontane similare, la care polițiștii și jandarmii s-au purtat civilizat și NU au acordat amenzi – la noi, în democrația noastră originală, lucrurile trebuie să stea altfel.
Sunt solidar cu fermierii și cu toți românii nemulțumiți de această guvernare ineptă și voi face tot ce ține de mine pentru ca România să redevină o democrație reprezentativă și un stat de drept.
Este vremea să ne unim forțele și să-i dăm jos pe cei care au luat statul în captivitate! Este vremea patrioților, a celor care simt românește!”, a transmis deputatul Dorel Acatrinei.