Deputatul Acatrinei: „Primarul din Șcheia, Vasile Andriciuc, este cocoșat de dosare penale, însă mângâiat în continuare pe creștet de PNL”

Deputatul AUR de Suceava Dorel Acatrinei atrage atenția asupra problemelor penale ale primarului de la Șcheia și prezintă, totodată, formațiunea politică pe care o reprezintă ca fiind o „variantă onestă” pentru cetățenii acestei localități.
De asemenea, parlamentarul sucevean critică PNL Suceava pentru faptul că îl susține pe Andriciuc, deși este „cocoșat de dosare penale”
„Fenomenul corupției în județul Suceava a atins cote alarmante sub conducerea liberală. Unul dintre cele mai scandaloase exemple în acest sens îl reprezintă cazul primarului din Șcheia, Vasile Andriciuc, cocoșat de dosare penale, însă mângâiat în continuare pe creștet de PNL.
Practic, ce face PNL Suceava este să-l susțină pe acest individ certat cu legea până în ultima sa zi de mandat, în disprețul cetățenilor din localitate și al unor evidențe care țin de bunul simț.
Penalii altora sunt câh, în vreme ce penalii liberali stau foarte bine cocoțați în funcții. Iată dubla măsură!
La PNL, o mână spală pe alta și ambele obrazul gros!
În curând, vin alegerile. Să sancționăm la vot această mafie galbenă care s-a întins peste județ! Ajunge cu Flutur, cu Andriciuc și cu găștile lor!
Alternativa onestă există, iar ea se numește AUR! Veniți alături de noi!”, a transmis deputatul AUR de Suceava Dorel Acatrinei.