Deputatul Angelica Fădor, bilanț al activității parlamentare: „A fost un an de muncă, de implicări, cu multe schimbări, provocări, dar și reusite”

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor și-a prezentat bilanțul activității parlamentare de la preluarea mandatului. Ea a trecut în revistă și activitatea sa în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților.
Angelica Fădor a spus că în acest mandat a avut 145 de propuneri legislative, dintre care 43 au fost deja promulgate legi, două proiecte proprii, 50 de întrebări și interpelări, 17 declarații politice și șapte luări de cuvânt în plen.
„Pentru mine, ca parlamentar, a existat și există o singură mare prioritate, românii și mai ales cei din Suceava. Cei față de care sunt răspunzătoare să le reprezint nevoile și interesele în Camera Deputaților a României. Problemele lor nu mi-au fost străine, iar la Biroul parlamentar din Vatra Dornei, am primit mereu oameni deciși să se implice sau care aveau nevoie de ajutor. Astfel că am dus spre ministere unele din solicitările primite, sau am găsit împreună soluții de rezolvare, la problemele fiecărui cetățean ce mi-a trecut pragul cabinetului parlamentar.
Ca politician și mai ales ca parlamentar de Suceava am identificat, împreună cu primarii din județul Suceava, problemele pe care le întâmpină în atingerea obiectivelor asumate la începutul mandatului lor, încercând și chiar reușind, de cele mai multe ori, să implementăm soluții astfel încât să le fie mai ușor să-și ducă mandatul la îndeplinire.
Ca președintă a Organizației Femeilor Liberale din județul Suceava, am susținut proiecte care răspund nevoilor comunităților locale și am încurajat implicarea socială și politică a femeilor din întreaga țară.
A fost un an de muncă, de implicări, cu multe schimbări, provocări, dar și reusite, iar activitatea mea va continua mereu în slujba sucevenilor”, a transmis deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor.