Deputatul Angelica Fădor le-a vorbit femeilor liberale din Botoșani despre importanța politicii

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a luat parte, de curând, la un eveniment dedicat femeilor, organizat de Organizația Femeilor Liberale Botoșani. În discursul său, aceasta a explicat femeilor prezente că politica nu este doar un termen sau un element de care se folosesc în interes propriu unii, ci un instrument pe care fiecare dintre ele îl poate folosi pentru a mișca lucrurile.
„A fost o onoare pentru mine și o bucurie, totodată, să particip la un eveniment dedicat femeilor care doresc să se implice în politică, astăzi la Botoșani, organizat de Mirela Sauca, președinte OFL Botosani.
«Femeie, tu contezi și în politică!» nu este doar un slogan, este un deziderat și consider că este imperios necesar să continuăm evidențierea rolului femeii în viața social-politică a țării, pentru că doar așa vom construi un mecanism puternic, capabil să dezvolte o societate prosperă, educată și vizionară.
Le-am explicat doamnelor prezente în sală că, politica nu este doar un termen sau un element de care se folosesc în interes propriu unii, ci un instrument pe care fiecare dintre ele îl poate folosi pentru a mișca lucrurile, pentru a schimba mentalități și mai ales pentru a îmbunătății viața comunităților din care fac parte.
Felicitări, Mariana-Mirela Sauca, pentru acest eveniment de excepție și mulțumesc pentru prilejul și bucuria de a le vorbi acelor doamne minuntate!”, a spus deputatul Angelica Fădor.