Deputatul George Șoldan îl susține pe Ioan Ștefan pentru funcția de primar al comunei Bunești

Candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Suceava, George Șoldan, alături de parlamentarii aceluiași partid, au fost prezenți  sâmbătă, 6 aprilie, a.c., în comuna Bunești, la lansarea candidaturii edilului Ioan Ștefan. Șoldan a apreciat căldura cu care a fost primit, dar și cuvintele de încurajare din partea celor prezenți în căminul cultural din comună.
„Mulțumesc, Bunești, pentru primirea călduroasă! Pentru vorbele de încurajare, pentru strângerile bărbătești de mână, domnilor, și pentru îmbrățișări, doamnelor. Ați fost în număr mare la întâlnirea noastră electorală de astăzi și țin să vă mulțumesc pentru asta. Chiar contează pentru mine fiecare interacțiune cu cei care cred că e nevoie o schimbare în administrația județului.
Sunt cu atât mai încrezător că voi reuși să dezvolt acest județ cu cât în echipa mea voi avea primari precum cel al comunei Bunești, Ioan Ștefan.
Știu câte drumuri a făcut la București să aducă investiții în comuna pe care o conduce și sunt convins că Ioan Ștefan va continua să dezvolte și să modernizeze tot mai mult Buneștiul.
Iar eu și echipa mea, implicându-ne în dezvoltarea fiecărei localități în parte, vom dezvolta județul. Pentru ca în următorii ani tot mai puțini tineri să își dorească să plece din județul nostru”, a transmis deputatul Gheorghe Șoldan.