Deputatul Ioan Balan a luat parte la deschiderea Grădiniței „Dumbrava Minunată” din Suceava

Deputatul liberal Ioan Balan a fost prezent luni, 5 septembrie, la inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din municipiul Suceava, situată la intersecția străzilor Dobrogeanu Gherea cu Armenească, alături de primarul Ion Lungu și de mai mulți consilieri locali.

Balan a apreciat calitatea lucrărilor de extindere și remodelare a grădiniței care i-a sporit funcționalitatea și le-a oferit celor 60 de copilași care vor învăța aici condiții moderne de nivel european.

El a ținut să mulțumească municipalității pentru implementarea acestui proiect dar și Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților sub patronajul căreia se află grădinița.

„După doi ani timp în care s-au derulat lucrările de investiții iată că grădinița se redeschide spre bucuria tututor. A fost o inițiativă lăudabilă de a extinde clădirea existentă pentru a oferi copiilor condiții dintre cele mai bune. Ce pot să le urez copiilor decât mult succes în noul an școlar, să fie cuminți și să acumuleze cunoștințele necesare pregătirii lor pentru viitor, iar doamnelor învățătoare multă răbdare. Un gând bun și pentru părinți care cred că sunt mai emoționați decât cei mici”, a spus Ioan Balan.