Deputatul Șoldan, alături de primarul de la Boroaia, la inaugurarea Sălii Sporturilor: „Am acceptat provocarea lui Vasile Berariu și am trecut de la cămașă la echipament sportiv”

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a luat parte marți, 12 septembrie, la inaugurarea Sălii Sporturilor din Boroaia, una dintre cele mai moderne din județ, care a devenit noua sală de sport pentru aproape 500 de elevi.
„M-am alăturat părinților care au umplut tribuna de 180 de locuri și am fost spectator la cele două meciuri demonstrative ale elevilor, de fotbal și handbal.
Spre după-amiază, am acceptat provocarea domnului primar Vasile Berariu și am trecut de la cămașă la echipament sportiv, într-o competiție de fotbal la care au participat zeci de persoane din localitate.
Dacă de obicei fac echipă cu domnul primar, pe teren am fost în echipe diferite, eu având coechipieri, printre alții, doi preoți și un domn polițist.
A fost o atmosferă de fair-play și ne-am simțit cu toții foarte bine.
Sportul înseamnă sănătate, dar are și un impact semnificativ asupra relațiilor interpersonale și dezvoltării sociale.
Felicitări, domnule primar Berariu, pentru acest extraordinar proiect care va face mai sănătoși și mai fericiți sute de elevi, dar și tineri din Boroaia.
Dacă pe partea de administrație ați câștigat categoric toate meciurile, vă doresc să aveți parte și de cât mai multe performanțe sportive!”, a spus deputatul Șoldan.