Deputatul Șoldan, alături de primarul Vlăduț Gherman, la lansarea candidaturii pentru un nou mandat în fruntea comunei Slatina: „După câștigarea alegerilor, prioritatea mea va fi Drumul Județean Slatina – Voroneț” 

Candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, alături de parlamentarii aceluiași partid, au fost prezenți  duminică, 31 martie, a.c., în comuna Slatina, la lansarea candidaturii edilului Vlăduț Gherman. Șoldan le-a transmis celor prezenți că Vlăduț Gherman, după ce a fost ales în 2016, nu doar că nu a dezamăgit ci a făcut performanță în comuna pe care o conduce.
„În 2016, locuitorii comunei Slatina au avut încredere într-un tânăr. Și nu au fost dezamăgiți.Vladut Gherman avea 36 de ani când a fost ales prima dată primar și a reușit să atragă în comuna sa. E unul dintre primarii care performează în administrație și fac astfel mai ușoară misiunea de dezvoltare a județului Suceava.  Încă din primii 3 ani de mandat a reușit să aibă excedent bugetar, deși preluase primăria cu datorii uriașe”, a transmis deputatul Gheorghe Șoldan.
Totodată, acesta și-a luat angajamentul că după data de 9 iunie, va face funcțional drumul județean Slatina – Voroneț (DJ 177D).
„Duminică, am fost prezent la Slatina, la lansarea candidaturii lui Vlăduț Gherman pentru încă un mandat de primar al comunei Slatina. Le-am promis celor prezenți că, după 9 iunie, după ce vom câștiga și Primăria Slatina, și președinția Consiliului Județean, una dintre prioritățile mele va fi ̦ – ̦ (DJ 177 D), funcțional astăzi doar pe hârtie. Am convingerea că vom avea sprijinul locuitorilor comunei Slatina, pe care faptele lui Vlăduț i-au convins că avem determinarea și ambiția necesare să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem”, a precizat Șoldan.