Deputatul Șoldan anunță că primarul Gheorghe Fron a mai contract încă o finanțare de 14 milioane de lei pentru extinderea rețelelor de apă în patru dintre satele comunei Cornu Luncii

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a anunțat că edilul de la Cornu Luncii, a mai contractat o finanțare guvernamentală de 14 milioane de lei, bani cu care sistemul de alimentare cu apă va fi extins în patru dintre satele comunei. 

Alături de primarul Gheorghe Fron, la semnarea noului contract de finanțare au fost parlamentarii social democrați suceveni Eugen Bejinariu și George Șoldan.

„După ce săptămâna trecută semna la București contractul pentru rețeaua inteligentă de distribuție de gaze naturale la Cornu Luncii, primarul Gheorghe Fron a revenit marți, 13 februarie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. De data aceasta pentru a semna un nou contract pentru comuna sa, pentru care a primit o finanțare de 14 milioane de lei.

Obiectivul contractului: Extinderea sistemului de alimentare cu apă în satele Brăiești, Băișești, Cornu Luncii și Sasca Nouă.

Finanțarea a fost acordată prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny».

Contractul de marți vine după ce, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, Gheorghe Fron obținea o altă finanțare pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă, de data aceasta pentru alte trei sate din Cornu Luncii (Păiseni, Sasca Mare și Șinca).

 Așa cum am făcut-o de fiecare dată, atât eu, cât și ceilalți colegi parlamentari ai PSD Suceava, am fost alături de domnul primar Fron și l-am sprijinit în proiectele dumnealui pentru comunitatea din Cornu Luncii.

Un primar implicat, pentru care faptele vorbesc”, a transmis deputatul PSD de Suceava, George Șoldan.