Deputatul Șoldan: Berchișești a evoluat de la o mică așezare la o comunitate vibrantă și dinamică

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, s-a aflat sâmbătă și duminică alături de locuitorii din Berchișești care au sărbătorit 550 de atestare documentară a localității.

„550 de ani de la prima atestare documentară a localității Berchișești, din care ultimii 23 de ani, și cu siguranță vor urma și alții, sub administrația unuia dintre cei mai longevivi primari, dna Violeta Ţăran. Am acceptat cu bucurie invitația dnei primar de a fi prezent sâmbătă și duminică la manifestările organizate cu această ocazie specială. Berchișești a evoluat de la o mică așezare la o comunitate vibrantă și dinamică.

Doamna primar a reușit să depășească numeroase provocări, a construit legături strânse între generații și a păstrat cu mândrie tradițiile noastre autentice. A investit în educație, infrastructură și proiecte comunitare care au dezvoltat comuna și comunitatea.

I-am fost alături și îi voi fi alături, pentru că ne leagă o prietenie de mulți ani. Felicitări, dna primar! La cât mai multe realizări în continuare”, a fost mesajul transmis de George Șoldan de pe scena manifestărilor din Berchișești.